شبکه ۱۳: اختلاف بی‌سابقه نتانیاهو و رئیس ستاد ارتش بر سر حمله به ایران پیش از انتخابات بقایی: ایران آماده دیپلماسی است، اما تسلیم خواسته یکجانبه نمی‌شود ماچادو به ونزوئلا بازگشت؟ احضار کاردار سفارت آمریکا در پی اهانت ترامپ به مردم لیبی ترامپ: امروز حمله‌ای به ایران انجام نخواهد شد جدیدترین ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز العربی الجدید: یک هیئت قطری به تهران آمد؛ هدف جلوگیری از تشدید تنش و مهار رویارویی در منطقه است وزیر دفاع انگلیس: ۱۰۰۰ روز وقت داریم برای جنگ احتمالی آماده شویم اعتراض سفارت ایران به اظهارات مشاور نخست‌وزیر عراق درباره مرز چذابه حمله پهپادی به مقر گروه‌های جدایی‌طلب در شمال عراق مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند

آزمایش موشک‌های ضد هوایی در رزمایش مشترک روسیه و بلاروس

آزمایش موشک‌های ضد هوایی در رزمایش مشترک روسیه و بلاروس وزارت دفاع بلاروس اعلام کرد که در رزمایش مشترک با روسیه موشک‌های ضد هوایی را آزمایش خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۳ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع بلاروس روز دوشنبه اعلام کرد که تمرینات با مهمات واقعی و پرتاب موشک‌های هدایت شونده ضد هوایی را به عنوان بخشی از رزمایش مشترک خود با نیروهای روسیه انجام خواهد داد.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از خبرگزاری «اینترفکس» نوشت که قرار است یگان‌های نظامی در چهار منطقه نظامی بلاروس در شرق و مرکز این کشور مستقر شوند و پس از آن تمرینات رزمی را آغاز کنند.

وزارت دفاع بلاروس به تازگی اعلام کرد که نیروهای روسیه برای تشکیل یک گروه منطقه‌ای جدید در این کشور مستقر خواهند شد.

بلاروس متحد نزدیک روسیه است که از حمله روسیه مسکو به اوکراین حمایت‌های لجستیکی و سیاسی کرده است.

«خبرگزاری فرانسه» نیز روز دوشنبه گزارش داد که نخستین گروه از نظامیان ارتش روسیه برای برگزاری یک ماموریت مشترک با بلاروس وارد این کشور شده‌اند.

 

وزارت دفاع بلاروس روز جمعه اعلام کرده بود که نظامیان روسیه به زودی برای شرکت در یک ماموریت مشترک در زمینه محافظت از مرزها وارد این کشور خواهند شد. این وزارتخانه ماموریت مشترک نظامیان روس با نظامیان بلاروس را «منحصرا برای تقویت حفاظت و دفاع از مرزها» خوانده است.

«آلکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس پیش از این اعلام کرده بود که این هفته نیروهای ارتش این کشور به همراه نظامیان روسیه به دلیل تهدیدها از جانب اوکراین و غرب در نزدیکی مرزهای اوکراین مستقر خواهند شد.

رئیس جمهور بلاروس رقم دقیق تعداد نظامیان این نیروی مشترک را فاش نکرد، اما درباره ترکیب سربازان این نیرو گفت، «هسته» بلاروسی این نیرو حدود ۷۰۰۰۰ نفر نیرو دارد. او توضیح داد فعلا با توجه به درگیر بودن روسیه در عملیات ویژه در اوکراین انتظار نمی‌رود نیروهای روس در تعداد زیاد در این نیروی مشترک شرکت کنند و این تعداد از ۱۰ تا ۱۵ هزار کمتر خواهد بود.

رئیس جمهور بلاروس در تاریخ ۱۰ اکتبر ۲۰۲۲ (۱۸ مهر ۱۴۰۱) اعلام کرد او و «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در پی تشدید تنش ها در مرزهای غربی بلاروس بر سر تشکیل یک نیروی نظامی مشترک دو کشور توافق کرده‌اند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار