عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

وزارت خارجه عملکردش را در حمایت از شیخ زکزاکی تشریح کند

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه‌ای از محمدجواد ظریف درخواست کرد تا عملکرد وزارت خارجه را درباره حمایت از رهبر شیعیان نیجریه تشریح کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه ای به محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه خواستار پیگیری سریع وضعیت شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه شد.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در این نامه، خطاب به وزیر امور خارجه نوشته است:

اکنون و با گذشت چهار سال از حمله وحشیانه ارتش نیجریه به حسینیه بقیه الله در زاریا و به اسارت بردن شیخ ابراهیم زکزاکی، خبرهایی مبنی بر وخامت حال و در خطر بودن جان ایشان به گوش می‌رسد.

از آنجا که وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طبق اصل 154 قانون اساسی ملزم است از مبارزه حق‌طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه‌ جهان حمایت کند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خواستار پیگیری سریع این موضوع توسط وزارت امور خارجه و برقراری جلسه‌ای باحضور جنابعالی یا یکی از مسئولین ذی‌ربط به منظور تشریح اقدامات صورت گرفته در حمایت از حرکت اسلامی نیجریه و در راستای آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی به دانشجویان بسیجی دانشگاه تهران می‌باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر