جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

وزارت خارجه عملکردش را در حمایت از شیخ زکزاکی تشریح کند

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه‌ای از محمدجواد ظریف درخواست کرد تا عملکرد وزارت خارجه را درباره حمایت از رهبر شیعیان نیجریه تشریح کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۵ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 06
کد خبر: ۱۵۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران طی نامه ای به محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه خواستار پیگیری سریع وضعیت شیخ زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه شد.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در این نامه، خطاب به وزیر امور خارجه نوشته است:

اکنون و با گذشت چهار سال از حمله وحشیانه ارتش نیجریه به حسینیه بقیه الله در زاریا و به اسارت بردن شیخ ابراهیم زکزاکی، خبرهایی مبنی بر وخامت حال و در خطر بودن جان ایشان به گوش می‌رسد.

از آنجا که وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طبق اصل 154 قانون اساسی ملزم است از مبارزه حق‌طلبانه مستضعفین در برابر مستکبرین در هر نقطه‌ جهان حمایت کند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران خواستار پیگیری سریع این موضوع توسط وزارت امور خارجه و برقراری جلسه‌ای باحضور جنابعالی یا یکی از مسئولین ذی‌ربط به منظور تشریح اقدامات صورت گرفته در حمایت از حرکت اسلامی نیجریه و در راستای آزادی شیخ ابراهیم زکزاکی به دانشجویان بسیجی دانشگاه تهران می‌باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار