ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند

آمریکا در کنفرانس«داووس صحرا» عربستان دعوت نمی‌شود

آمریکا در کنفرانس«داووس صحرا» عربستان دعوت نمی‌شود مدیر برگزارکننده کنفرانس سرمایه‌گذاری‌های عربستان اعلام کرد که هیچ‌یک از مقامات آمریکایی برای شرکت در این رویداد اقتصادی دعوت نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ریچارد آتیاس» مدیر برگزارکننده کنفرانس سرمایه‌گذاری‌های عربستان که «داووس صحرا» نام دارد، روز گذشته (دوشنبه، ۱۷ اکتبر) تصریح کرد که کشورش هیچ‌یک از مقامات دولتی آمریکا را برای شرکت در این گنفرانس دعوت نخواهد کرد.

طبق گزارش وبگاه شبکه «المیادین»، این مسئول برگزارکننده ضمن اشاره به عدم تمایل ریاض برای تبدیل شدن این رویداد به یک «سکوی سیاسی» تاکید کرد که هیچ‌یک از مقامات دولت آمریکا را به این کنفرانس که در پایان اکتبر برگزار خواهد شد، دعوت نخواهد شد.

مدیر برگزارکننده کنفرانس سرمایه‌گذاری‌های عربستان اعلام کرد که انتظار می‌رود ۴۰۰ نفر از مدیران عامل شرکت‌های آمریکایی در نشست امسال «داووس صحرا» شرکت کنند.

آتیاس در پاسخ به سوالی مبنی بر نمایندگان شرکت‌کننده آمریکا در کنفرانس سال جاری گفت: «از هیچ مقام دولتی آمریکایی برای شرکت در آن دعوت نکرده‌ایم».

اخیرا مناسبات ریاض و واشنگتن دچار نوعی اختلاف یا تنش شده است. هفته گذشته بود که سازمان اوپک پلاس اعلام کرد تولید نفت خود را کاهش می‌دهد. در پی اعلام این تصمیم، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» گفت این اقدام عواقبی برای روابط واشنگتن و ریاض در پی خواهد داشت. گفته می‌شود که دلیل عدم دعوت ریاض از مقامات آمریکایی در این کنفرانس، به اختلافات نفتی بازمی‌گردد.

وزارت خارجه عربستان در واکنش به موضع واشنگتن بیانیه‌ای صادر و اعلام کرد که هرگونه اظهارات درباره جانبداری ریاض در نزاع‌های بین‌المللی پس از تصمیم اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت را رد می‌کند؛ این اظهارات مبتنی بر واقعیت نیست. تصمیم اوپک پلاس به اجماع همه کشورهای عضو این مجموعه گرفته شده نه توسط یک کشور.

«جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز روز پنجشنبه، ۱۳اکتبر با اشاره به اختلافات آمریکا و اوپک پلاس بر سر کاهش تولید نفت گفت: «موافق این حرف اوپک پلاس نیستیم که این تصمیم فقط با مقاصد اقتصادی اتخاذ شده است.طی هفته‌های اخیر عربستان سعودی به طور علنی و خصوصی این پیام را به آمریکا مخابره کرد که قصد دارد تولید نفت خود را کاهش دهد. کاری که می‌دانستیم نفع روسیه را افزایش داده و تأثیر تحریم‌ها را کاهش می‌دهد. این مسیری اشتباه است»./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار