یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

حزب حاکم انگلیس، بازگشت «جانسون» را می‌خواهد؟

حزب حاکم انگلیس، بازگشت «جانسون» را می‌خواهد؟ با گذشت فقط شش هفته از آغاز به کار لیز تراس نخست‌وزیر انگلیس، اکثر هم حزبی‌های او معتقد هستند که وی باید همین حالا استعفا بدهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۵۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر در شرایطی که افت شدید محبوبیت حزب محافظه‌کار در انگلیس و تقویت جایگاه حزب کارگر خبرساز شده، موسسه «یوگاو» (YouGov) از اعضای این حزب درباره میزان حمات از لیز تراس و دیگر چهره‌های محافظه‌کار نظرسنجی کرده است.

به گزارش «اسکای نیوز»، طبق این نظرسنجی اکثریت اعضای حزب محافظه کار خواستار استعفای لیز تراس از رهبری این حزب و نخست‌وزیری انگلیس هستند.

این رسانه انگلیسی خبر داد، با گذشت فقط شش هفته از انتخاب لیز تراس به عنوان نخست‌وزیر از سوی اعضای حزب محافظه‌کار، آنها از تراس می‌خواهند استعفا دهد و اولویت آنها برای جانشینی او، بوریس جانسون نخست‌وزیر سابق انگلیس است.

طبق نظرسنجی یوگاو، ۵۵ درصد از اعضای حزب محافظه‌کار انگلیس خواستار این هستند که لیز تراس همین حالا استعفا دهد و ۳۸ درصد گفتند که او در مقام خود بماند.

۶۳ درصد از اعضای حزب حاکم این کشور اعلام کردند که از نظر آنها، بوریس جانسون «جایگزینی خوب» برای لیز تراس خواهد بود و ۲۳ درصد هم گفتند که «ریشی سوناک» وزیر خزانه‌داری اسبق، گزینه خوبی است.

ریشی سوناک، رقیب لیز تراس در انتخابات درون حزبی محافظه کاران برای تعیین رهبر این حزب و نخست‌وزیر انگلیس بود اما در این رقابت شکست خورد.

پیش از این، رسانه‌های غربی گزارش داده بودند، سیاست‌های لیز تراس در اولین ماه نخست وزیری‌ او محبوبیتش را کاهش داده و کار به جایی رسیده که در یک نظرسنجی، حدود نیمی از انگلیسی‌ها خواستار کناره‌گیری او شده‌ بودند.

بر همین اساس، «خبرگزاری فرانسه» گزارش داده بود، سیاست‌های مالی غلط لیز تراس تا کنون آشوب در بازارهای مالی و تزلزل محبوبیت او در نظرسنجی‌ها را به همراه داشته است./فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
بابا
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۲۹
0
0
اصلا چرا جانسون رو برداشتن که دوباره بیارن؟. یعنی اینا خوب و بد نمیشناسن؟. البته این چند روز مرخصی بوده برای جانسون تا استراحت کنه.
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار