افزایش ۳۰ درصدی کسب و کار در حوزه تجارت الکترونیکی-راهبرد معاصر

افزایش ۳۰ درصدی کسب و کار در حوزه تجارت الکترونیکی

معاون وزیر صمت گفت: همزمان با شروع به کار دولت سیزدهم، رشد ۳۰ درصدی در حوزه کسب و کار و تجارت الکترونیکی داشته ایم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۱۶۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از  مرکز توسعه تجارت الکترونیکی (مرکز تتا)، همایش روز ملی تجارت الکترونیکی با حضور مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مجلس شورای اسلامی و دیگر دستگاه‌ها، تشکل‌های بخش خصوصی و مدیران کسب و کارهای اینترنتی مطرح برگزار شد. 

در این مراسم علیرضا شاه میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزارت صمت با اشاره به اینکه شیوع کرونا در افزایش استفاده از تجارت های الکترونیکی موثر بوده است، گفت: از حدود نیمه های سال قبل با کاهش شیوع کرونا و همزمان با شروع به کار دولت سیزدهم، رشد خوبی در این حوزه داشتیم به طوری که در حوزه کسب و کار و تجارت الکترونیکی شاهد رشد ۳۰ درصدی بودیم.

وی از ثبت بیش از 25 هزار اینماد جدید در ۶ ماه نخست امسال خبر داد و افزود: یکی از اتفاقاتی که در این دولت افتاده است مسئله ثبت-محور شدن خیلی از فعالیت هاست که بدان معناست که اساسا شروع یک فعالیت نیاز به استعلام و مجوز خاصی نداشته و امور پیش رو و ثبت اینمادها بسیار تسهیل و تسریع و موانع برداشته شده است.

شاه میرزایی افزود: مشخصه مثبت ثبت محور بودن آن است که کار به صورت سیستمی انجام می شود و فرایند دریافت مجوز، دیگر وابسته به عامل انسانی نیست.

وی در ادامه با اشاره به موانع پیش روی تجارت الکترونیکی، بر ایجاد پلتفرم ها و خدمات پایه ای تاکید کرد و ایجاد این خدمات پایه ای را متوجه وزارت ارتباطات دانست و گفت: وزارت ارتباطات برنامه های خوبی را در آینده اعلام خواهد کرد که اگر این خدمات پایه ای را نداشته باشیم، بهترین شرکت ها را هم که در حوزه تجارت الکترونیکی داشته باشیم باز هم به مشکل بر می خوریم.

وی در پایان با تاکید بر تسهیل و تسریع امور تجارت الکترونیکی کسب و کارها از سوی دولت گفت: حوزه تجارت الکترونیکی نه تنها به اشتغال زایی و و ساماندهی مشاغل و سایر حوزه ها و بخش های اقتصادی کمک می کند بلکه شفافیت را هم ارتقا می دهد و کار در این بخش از الویت های اصلی کشور است.

لیائی همچنین در ادامه به انتقاد از کسب و کارهایی که از بستر خارجی و پلتفرم ‌های خارجی برای کسب و کار خود استفاده می ‌کردند نیز پرداخت و توضیح داد: گرچه درآمدهای پستی پس از اختلال اینترنت یک سوم کاهش یافته اما استفاده از پلتفرم داخلی طی سال‌ های قبل توسط مدیران ارشد کشور توصیه شده بود و اگر به این موضوع توجه می ‌شد، حالا کسب و کارها با چنین مشکلات درآمدی مواجه نمی ‌شدند.

* گردش مالی 1200 میلیارد تومانی تجارت الکترونیکی کشور در سال 1400

در ادامه این مراسم امین کلاهدوزان، سرپرست مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به گزارش تجارت الکترونیکی سال 1400 و حجم 1200 هزار میلیارد تومانی گردش مالی تجارت الکترونیکی کشور در سال 1400، اعلام داشتند: حجم مورد انتظار در اقتصاد ایران دو برابر این مقدار می باشد که البته نیازمند تلاش های فراوان در وهله اول از سوی بخش های دولتی و در وهله دوم همت بیش از پیش بخش خصوصی است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار