هشدار وزارت بهداشت نسبت به خطر پرتو‌های فرابنفش اطلاعیه آموزش و پرورش درباره نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار

دادستان کل کشور: اغتشاشگران متناسب با جرائم‌شان مجازات می‌شوند‌

دادستان کل کشور: اغتشاشگران متناسب با جرائم‌شان مجازات می‌شوند‌ دادستان کل کشور با بیان اینکه اغتشاشگران متناسب با جرائمی که مرتکب شدند مجازات می‌شوند، گفت: تعداد زیادی از این افراد فریب خورده تا کنون آزاد شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دادستان کل کشور امشب در جمع خبرنگاران با اشاره به اغتشاشات اخیر در کشور اظهار داشت: متاسفیم که بعضی از هموطنان و جوانان ما در اتفاقات اخیر، فریب دشمن را خورده، به دام توطئه‌های دشمن گرفتار شده و در اغتشاشات شرکت کردند.

وی با بیان اینکه برخی از این افراد به ویژه جوانان و نوجوانانی که در این اغتشاشات حضور داشتند، خیلی قدرت تجزیه و تحلیل مسائل را ندارند، گفت: این افراد قطعاً فریب دشمن را خورده‌اند.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه با کسانی که مرتکب جنایت مهم و بزرگی نشده‌اند، با کمترین قراری که امکان داشته باشد، آزاد خواهند شد، افزود: همان طور که تا کنون نیز تعداد زیادی از این افراد فریب خورده آزاد شده‌اند.

وی با بیان اینکه کسانی که مرتکب جرائم مهمی شدند متناسب با جرم آنها با این افراد برخورد می‌شود، ادامه داد: عناصر اصلی و لیدرهای اغتشاشات اخیر، متناسب با جرائمی که مرتکب شده‌اند مجازات خواهند شد.

منتظری با اشاره به اینکه کسانی که مرتکب جنایت قتل نفس شده‌اند، قطعا به عنوان کسانی که مرتکب قتل شده در صورتی که از سوی خانواده مقتول تقاضای قصاص وجود داشته باشد قصاص خواهند شد گفت: کسانی که مرتکب قتل نشده باشند و عنوان محاربه برای آنها صدق کند مجازات محاربه برای آنها را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه کسانی که جرائم دیگری را خواهند داشت که پایین‌تر از این عناوین است قطعا دستگاه قضا متناسب با جرئم آنها برای آنها مجازات تعیین خواهد کرد، افزود: ضمن اینکه به همکاران ما توصیه شده در رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشگران تسریع داشته باشند تاکید شده که از مرز عدالت و قانون هم نباید خارج شده و در چارچوب قوانین و مقررات کسانی که اغتشاش کرده‌اند متناسب با جرم و مستندات با آنها برخورد شود.

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه مردم فریب فضای مجازی و مسائلی که دشمن به دنبال اشاعه آن است را نباید بخورند، ادامه داد: هر چند توده مردم هیچ وقت فریب نخورده و نمی‌خورند و تنها تعداد کمی از افراد فریب دشمن را خورده‌اند و به دام تبلیغات دشمن افتاده‌اند.

 وی با بیان اینکه مردم ما مراقب باشند و بدانند پشت پرده این قضایای صهیونیست‌ها، آمریکا، انگلیس و منافقین هستند، گفت: مردم ما بدانند کسانی که در این همه جنایت علیه ملت ایران در طول تاریخ شرکت کردند و منافقینی که 17 هزار نفر از مردم کشور را کشته‌اند امروز در زیر پرچم حمایت غرب جنایت کرده و می‌کنند و این جنایات آنها در ادامه جنایات‌های قبلی است.

منتظری با اشاره به اینکه دستگاه قضایی در معیت دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، بیدار است و مراقبت می‌کند، افزود: دستگاه قضا متناسب با جنایاتی که انجام شده، مجرمان را مجازات خواهد کرد.

وی با بیان اینکه مردم کرمان افتخار دارند که پرچم پر افتخار شهید حاج قاسم سلیمانی را همچنان به اهتزاز در آورده‌اند، گفت: این پرچم نماد مقاومت ایران و دنیای اسلام بوده و امیدواریم که مردم کرمان این افتخار را هر چه بیشتر برای خود حفظ کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار