ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

تحلیل فانتزی رسانه‌های انگلیسی از اشک‌های هواداران تیم ملی

دو روزنامه انگلیسی با انتشار تصاویر هواداران تیم فوتبال ایران در بازی با ولز گفتند که اشک‌های آن‌ها به دلیل اجبار بازیکنان به خواندن سرود جمهوری اسلامی ایران بوده است، اما آن رسانه‌ها اشاره نکردند که آیا شادی‌های پس از پیروزی نیز اجباری بوده است؟
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 28
کد خبر: ۱۶۱۲۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وب‌سایت روزنامه انگلیسی «اکسپرس» با انتشار تصاویر آقا و خانمی که در آغاز بازی ایران و ولز و هنگام پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، اشک می‌ریختند نوشته که دلیل اشک ریختن آن‌ها تهدید (مجبور شدن) بازیکنان تیم ملی ایران به خواندن سرود جمهوری اسلامی بوده است.

 

وب‌سایت روزنامه «دیلی میلی» نیز به نوعی این ادعا را تکرار کرده اما او نوشته که معلوم نیست آن آقایی که اشک می‌ریخت طرفدار نظام یا مخالف آن است.

 

این رسانه‌ها اما به این موضوع نپرداختند که آیا شادی بازیکنان پس از گل زدن و به جای آوردن سجده شکر پس از کسب سه امتیاز در برابر تیم ولز نیز اجباری بود؟

 

وب‌سایت‌های روزنامه‌های انگلیسی «دیلی مایلی» و «اکسپرس» در گزارش‌هایشان به اعتراضات اخیر در ایران نیز اشاره کردند و به برجسته‌سازی حواشی مسابقه ایران و ولز که تعدادی از افراد با تی‌شرت‌های زن، زندگی، آزادی به ورزشگاه رفته بودند یا اینکه پرچم ایران را دستکاری کرده بودند، پرداخت.

 

گفتنی است؛ ولز یکی از چهار کشوری است که همچنان زیر نظر پادشاهی بریتانیا اداره می‌شود. تیم فوتبال آن کشور روز جمعه 4 آذر در جریان مسابقات جام جهانی با دریافت دو گل از تیم ایران شکست خورد و برای راه‌یابی به مرحله بعد باید روز سه‌شنبه 8 آذر از سد انگلستان بگذرد./ تسنیم

ارسال نظر