موافقت نماینده ولی‌فقیه با مطالبات مولوی حسین‌زهی تست موفق آمیز جدیدترین تسلیحات و موشک‌ها در رزمایش ارتش رزمایش امنیتی تهاجمی و متحرک نزاجا پایان یافت دبیر ستاد امر به معروف: سند جامع «امر به معروف» در انتظار تصویب مجمع تشخیص مصلحت است سرلشکر باقری: ایران در رزمایش بین المللی دریایی پاکستان شرکت خواهد کرد پزشکیان: وزیر نیرو گفت اگر دو ساعت خاموشی بدهیم، مشکل حل می‌شود، اما محاسبه درست نبود انهدام شبکه تکفیری ـ سلفی در سرپل‌ذهاب سرلشکر باقری: ایران و‌ پاکستان برای تبدیل مرز‌ها به کانون دوستی تلاش می‌کنند سرپرست فرمانداری کرج منصوب شد رهبر انقلاب: شهیدان رازینی و مقیسه مستوجب پاداش الهی و شهادت در راه خدا شدند اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر دو قاضی شهید سردار رادان: شناسایی و دستگیری عوامل ترور قضات در دستور کار است پزشکیان: به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم پزشکیان: برخی نهاد‌ها مثل نیرو‌های مسلح می‌توانند پادگان‌ها و نیرو‌های خود را به جنوب منتقل کنند سرلشکر باقری وارد پاکستان شد + جزییات سفر

اپوزیسیونی که «هیچ نقشی» برای خود در آینده سیاسی کشور نمی‌بیند

رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم ایران در آخرین اظهار نظرش گفته است که در نظام سیاسی آینده، «هیچ نقشی» برای خود نمی‌بیند و به دنبال رسیدن به پست خاصی نیست. حتما او فهمیده که بازنده‌ترین اپوزیسیون ایران در اغتشاشات اخیر است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 21
کد خبر: ۱۵۵۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، رضا پهلوی، فرزند شاه معدوم و مخلوع ایران در آخرین اظهار نظرش طی روز گذشته گفته است: در نظام سیاسی آینده، «هیچ نقشی» برای خود نمی‌بیند و به دنبال رسیدن به پست خاصی نیست. طبق آن‌چه رسانه سلطنتی انگلیس (بی‌بی‌سی) منتشر کرده، او گفت که در میان نظام‌های سیاسی، «هیچ کدام» برایش بر دیگری اولویت ندارد و تنها مساله مهم برای او این است که نظام سیاسی بعدی دموکراتیک باشد.

حتما او فهمیده که بازنده‌ترین اپوزیسیون ایران در اغتشاشات اخیر است؛ چرا که حتی آشوبگران کف خیابان هم شعاری برای شادی روح پدربزرگ او سر نمی‌دهند و از سلطنت‌طلب‌هایی که تا پیش از این آمادگی خود را برای بازگشت به کشور و ازسرگیری نظام شاهنشاهی اعلام می‌کردند، حمایت نمی‌کنند.

این صحبت‌های رضا پهلوی را بگذارید کنار سخنان او در گفت‌وگوی ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ با رادیو فردا که شاهزاده در پاسخ به سئوال خبرنگار این رسانه که می‌پرسد: «خود شما دستی برای همکاری [با گروه‌های اپوزیسیون]دراز کرده‌اید؟ می‌گوید: معلوم است. سال‌هاست این کار را می‌کنم. اما تا حالا کجا بود گوش شنوا؟ من با تمام جریاناتی که فکر بکنید، به غیر از مجاهدین خلق، و نمایندگان نظام که تکلیفمان با آنها روشن است، با تمام خانواده‌های سیاسی ایران، از چپ مارکسیست بگیرید تا سوسیالیست‌ها تا ملّیون و گروه‌های اقوام مختلف و ... تمام این جریانات چه در راست و چه چپ، و چه جمهوری‌خواه و چه مشروطه‌طلب، سال‌هاست تماس دارم، دیالوگ داریم و با نمایندگانشان صحبت می‌کنم و همیشه حرف من یکی بوده. حرف من این بوده که شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید که منافع خاص حزبی و ساخته ایدئولوژیک خودتان را در محیطی که نمی‌شود رأی‌گیری کرد و انتخاب جامعه را با میزانی سنجید، [تأمین شود.] دموکراسی یعنی چه؟ دموکراسی مگر رأی اکثریت نیست در انتخاب یک حکومت یا دولت؟ مگر رقابت‌های حزبی نیست؟

او نظام جمهوری اسلامی را «ته خط» می‌بیند و در ادامه همین گفت‌وگو می‌گوید: امروز شرایط خیلی فرق کرده و امروز خیلی‌ها خط آخر نظام را می‌بینند. موضوع تداوم نظام نیست. موضوع این است که نظام به زودی از بین خواهد رفت ولی به جای آن، چه می‌خواهد بیاید.

نکته جالب آن مصاحبه، تیتری بود که رسانه فارسی‌زبان آمریکایی برای گفت‌ و شنود با رضا پهلوی انتخاب کرده بود: «شرایط امروز را شبیه آخرین ماه‌های قبل از خروج پدرم می‌بینم»!

گونه‌های مختلف اپوزیسیون در سال‌های اخیر با جملاتی مانند «جمهوری اسلامی ۴۰ سالگی‌اش را نمی‌بیند» همواره به پیروان خود دلداری داده و آن‌ها را برای اغتشاش و آشوب، دلگرم کرده است.

ظاهرا رضا پهلوی اندکی از مادر ۸۴ ساله‌اش ـ فرح دیبا ـ درک بهتری از اوضاع دارد. چرا که ملکه در اواخر مردادماه امسال اعلام کرده بود که آماده بازگشت به ایران است و مردم، خواستار بازگشت پادشاهی هستند!/ فارس

ارسال نظر