حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

آژیر حملات هوایی در کی‌یف بصدا درآمد

آژیر حملات هوایی در کی‌یف بصدا درآمد رسانه‌های محلی اوکراین از به صدا درآمدن آژیر هشدار در کی‌یف پایتخت این کشور خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های غربی به نقل از رسانه‌های محلی، از به صدا درآمدن آژیر هشدار در چندین نقطه این کشور از جمله در کی‌یف پایتخت خبر داده‌اند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این خبر منتشر نشده است.

اما روسیه طی روزهای اخیر حملات متعددی را علیه برخی مواضع غیرنظامی اوکراین در پایتخت این کشور انجام داده است. این حملات پس از آت تشدید شد که اوکراین با حمله به پل کریمه خساراتی به آن وارد کرد. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه این حمله را یک اقدام تروریستی از سوی سازمانهای اطلاعاتی اوکراین خواند./ فارس

ارسال نظر
captcha