کدام غذاها باعث ایجاد سردرد می‌شوند؟-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

کدام غذاها باعث ایجاد سردرد می‌شوند؟

برخی از غذاها، نوشیدنی‌ها و موادی که معمولا با سردرد و حملات میگرنی مرتبط هستند، عبارتند از: شکلات، قهوه، گوشت‌های فرآوری‌شده، بستنی، شیرین‌کننده‌های مصنوعی.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 22
کد خبر: ۱۵۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر از آنجایی که سردردها و حملات میگرنی می‌توانند بسیار آزاردهنده باشند، شناسایی و پیشگیری از عوامل موثر در شروع علائم آن، حائز اهمیت است.

برخی از غذاها و نوشیدنی‌ها ممکن است باعث سردرد یا حملات میگرنی شوند. بنابراین توجه به آنچه می‌خورید و می‌نوشید به شما در کشف علت سردرد یا محرک‌های میگرن کمک می‌کند.

در ادامه به نقل از نشریه پزشکی Everyday Health به برخی از غذاها، نوشیدنی‌ها و موادی که معمولا با سردرد و حملات میگرنی مرتبط هستند، خواهیم پرداخت:

 شکلات

بسیاری از افراد اغلب بلافاصله پس از خوردن شکلات سردرد می‌گیرند، این امر منجر به این باور می‌شود که شکلات باعث سردرد می‌شود. اما شاید همیشه اینطور نباشد. بسیاری از افراد مبتلا به میگرن، درست قبل از شروع سردرد، دچار اشتهای شدیدی به برخی مواد غذایی از جمله شکلات می‌شوند. به‌عبارت‌دیگر، مصرف یک تخته شکلات ممکن است هشداری برای شروع سردرد باشد نه علت آن.

قهوه

کافئین بیش‌از حد می‌تواند شما را به‌ طور کلی مستعد سردرد کند. تحقیقات نشان می‌دهد که برای کاهش خطر سردرد، افراد مبتلا به میگرن باید مصرف روزانه کافئین خود را به ۲۰۰ میلی‌گرم محدود کنند.

 

 گوشت‌های فرآوری‌شده

نیترات‌هایی که به‌عنوان مواد نگهدارنده در هات‌داگ، بیکن و ... استفاده می‌شوند، ممکن است رگ‌های خونی را گشاد کرده و باعث سردرد در برخی افراد شود.

 بستنی

سردرد شدید بعد از خوردن بستنی به‌ احتمال‌ زیاد واکنشی به سرما است، نه خود بستنی. "سردرد بستنی" در صورت گرمازدگی بیشتر محتمل است و درد معمولاً در حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه به اوج خود می‌رسد.

 

شیرین‌کننده‌های مصنوعی

شیرین‌ کننده‌های مصنوعی مانند آسپارتام و سوکرالوز در برخی از افراد با سردرد مرتبط است؛ با این حال شواهد موجود نشان می‌دهد که آنها محرک‌های قوی میگرن برای اکثر افراد نیستند./عصر ایران

ارسال نظر
آخرین اخبار