تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان معرفی سایت‌های کاربردی برای معلمان خبر خوش برای فرهنگیان/ این افراد زودتر بازنشسته می‌شوند + جزئیات  آیین نامه تعیین تعرفه دلالان معاملات املاک قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در خصوص محرومیت کارکنان دولت از برخی مزایای غیرمستمر حق‌آبه پارک ۷۸۰ هکتاری چیتگر قطع شد

بازدید آیت الله رئیسی از معاونت قضایی دستگاه قضا

آیت الله رئیسی در بازدید از معاونت قضایی دستگاه قضایی، ضمن استماع پیشنهادات قضات، روند رسیدگی به پرونده ها و کم و کیف مسائل این حوزه را مورد بررسی قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، آیت الله رئیسی با حضور در معاونت قضایی قوه قضاییه ضمن دیدار با قضات این معاونت از عملکرد این مجموعه در بررسی پرونده های موضوع ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری و پرونده های موضوع استیذان، اعلام رضایت کرد.

رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر این موضوع که معاونت قضایی مهمترین مرجع برای مشاوره و بازوی مشورتی رئیس قوه قضاییه در امور قضایی می باشد، افزود: در این معاونت با وجود قضات با سابقه و عالی رتبه با تشکیل جلسات حقوقی این موضوع باید تبیین گردد که از لحاظ حقوقی و فقهی مراد از خلاف بیّن شرع چیست؟ آیا این مقوله قابل تسّری به خلاف بیّن قانون نیز می باشد یا خیر؟

آیت الله رئیسی تصریح کرد: مجاری ورودی پرونده های موضوع ماده 477 باید به نحوی اصلاح گردد که به عدالت نزدیکتر و قابل دسترسی برای مردم باشد.

 

وی همچنین درخصوص برگزاری جلسات مشترک بین قضات این معاونت و قضات شعب خاص دیوان عالی کشور برای رسیدن به تقارب آراء افزود: در مواردی که پس از تجویز اعاده دادرسی از طرف رئیس قوه قضاییه، قضات دیوان عالی کشور با عدم احراز خلاف بیّن شرع، آراء سابق را صحیح تشخیص می دهند، موضوع باید توسط قضات این معاونت مورد بررسی علمی و حقوقی قرارگیرد تا به ارائه نظر مشترک نزدیک شویم.

 

رئیس قوه قضاییه در پایان ضمن تقدیر از پیشنهاداتی که از سوی قضات این معاونت بصورت شفاهی و مکتوب به حوزه ریاست قوه قضاییه ارسال شده است، نسبت به تاثیر این پیشنهادات در رقم خوردن تحولات مثبت در این حوزه بویژه در اتقان آراء، کاهش اطاله دادرسی و تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها اظهار امیدواری کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار