واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

آلمان از تصمیم ایران برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم ابراز نگرانی کرد

وزارت خارجه آلمان امروز یکشنبه به تصمیم ایران برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم در دومین گام از کاهش تعهدات برجامی واکنش نشان داد و از آن ابراز نگرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۱۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 07
کد خبر: ۱۵۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت خارجه آلمان امروز یکشنبه (۱۶ تیرماه/ ۷ جولای) با صدور بیانیه‌ای از تصمیم ایران برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم به بالاتر از ۳.۶۷ درصد ابراز نگرانی کرد.

در این بیانیه آمده است: «از اعلانیه ایران مبنی بر آغاز غنی‌سازی اورانیوم به بالاتر از محدوده ۳.۶۷درصدِ تعیین‌شده در "برنامه جامع اقدام مشترک" (برجام) به شدت نگران هستیم.»

 

ایران امروز همزمان با پایان یافتن مهلت ۶۰ روزه به کشورهای غربی برای عمل به تعهدات خود در برجام دومین گام برای کاستن از تعهدات خود ذیل این توافق را اعلام کرد.

مقام‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در یک نشست خبری در ساختمان کوثر نهاد ریاست‌جمهوری اعلام کردند ایران قصد دارد از امروز فرایند غنی‌سازی را به بالای ۳.۶۷ درصد افزایش دهند. تهران همچنین هشدار داد در صورتی که سایر طرف‌ها برای عمل به تعهدات خود اقدام نکنند بعد از ۶۰ روز گام سوم را برخواهد داشت.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار