یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

انفجار در میدان نفتی تحت اشغال آمریکا در سوریه

انفجار در میدان نفتی تحت اشغال آمریکا در سوریه مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد انفجار‌هایی در پایگاه آمریکای اشغالگر در حومه دیرالزور به وقوع پیوست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 26
کد خبر: ۱۵۶۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، مرکز موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر"- وابسته به معارضان سوری- اعلام کرد چندین انفجار میدان نفتی العمر در حومه دیرالزور را به لرزه درآورد، که همزمان با آن، پهپاد‌ها در این منطقه به پرواز درآمدند.

به گزارش العالم، برای دومین بار طی سه روز اخیر، صدای انفجار‌هایی مهیب در پایگاه ارتش اشغالگر آمریکا در میدان نفتی العمر در دیرالزور در شرق سوریه شنیده شد. مرکز موسوم به "دیده‌بان حقوق بشر" اعلام کرد این انفجار‌ها بزرگ بودند که در پایگاه آمریکایی‌ها شنیده شد، ولی دلیل آن هنوز مشخص نیست.

این پایگاه غیرقانونی، یکشنبه‌ شب گذشته نیز هدف دست‌کم ۵ موشک قرار گرفت و به دنبال آن، هواپیما‌های جنگی آمریکایی به صورت گسترده به پرواز درآمدند.

رسانه‌های سوری اعلام کردند که منبع حملات پهپادی ناشناس بود که مقر پایگاه را هدف چندین موشک قرار داد و به دنبال این موشک‌باران، نیرو‌های آمریکا زمین‌های کشاورزی اطراف شهر "المیادین" در حومه استان دیرالزور را بمباران کردند.

نیرو‌های آمریکایی هر باری که در سوریه هدف حمله قرار می‌گیرند دولت سوریه، ایران و همپیمانان‌شان را متهم می‌کنند تا از این طریق، نقش مقاومت مردمی فزاینده را بی‌اهمیت جلوه داده و نادیده بگیرند.

آمریکا به همراه سایر مزدوران خارجی تحت لوای ائتلاف موسوم به ضد داعش، ۲۸ پایگاه نظامی علنی در سوریه دارند که در استان‌های الحسکه، دیرالزور و حمص قرار دارد.

میدان العمر هم بزرگ‌ترین میدان نفتی سوریه است که بزرگ‌ترین پایگاه آمریکا در شرق دیرالزور در آن قرار دارد. دولت سوریه بار‌ها هشدار داده است که حضور این نظامیان غیرقانونی است و به آن پایان خواهد داد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار