بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق

امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها قرار گیرد

امیرعبداللهیان: اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها قرار گیرد وزیر امور خارجه با اشاره به جنایت شاهچراغ و اینکه اطلاعات موثقی موجود است که دشمنان، پروژه چند لایه ناامن سازی ایران را طراحی کرده‌اند، گفت: اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی مدعی حقوق بشر قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 27
کد خبر: ۱۵۶۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پی اقدام تروریستی عصر روز چهارشنبه در حرم شاهچراغ در شیراز در صفحه اینستاگرامش نوشت: این جنایت، نیات شوم مشوقان ترور و خشونت در ایران را کاملا روشن کرد.

وی در این باره نوشت: اینجانب و همه همکارانم در وزارت امور خارجه، شهادت زائران مظلوم جنایت تروریستی، در حرم مطهر شاهچراغ شیراز را تسلیت عرض کرده و برای مجروحان شفای عاجل مسئلت می‌کنیم.

وزیر خارجه با بیان اینکه این جنایت، نیات شوم مشوقان ترور و خشونت در ایران را کاملا روشن کرد، افزود: اطلاعات موثقی موجود است که دشمنان، پروژه چند لایه ناامن سازی ایران را طراحی کرده‌اند.

 رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: بی‌تردید اجازه نمی‌دهیم منافع و امنیت ملی ایران بازیچه دست تروریست‌ها و‌ مداخله‌گران خارجی مدعی حقوق بشر قرار گیرد.

 غروب روز چهارشنبه یک فرد مسلح حین ورود به حرم مطهر شاهچراغ به سمت زائران تیراندازی کرد. در این عملیات تروریستی ۱۵ نفر به شهادت رسیدند و ۱۹ نفر هم زخمی شدند.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز دیشب در توئیتر نوشت: شاه چراغ‬⁩ ایران به خون نشست. مدعیان دروغین ⁧‫حقوق بشر‬⁩ در پس اظهارات به ظاهر بشردوستانه و ادعاهای واهی خود، دقیقا همین صحنه‌های خشونت و به خاک و خون کشیدن مردم ⁧‫ایران‬⁩ را می‌خواستند. برای آنان هدف وسیله را توجیه می‌کند.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحدبه این اقدام تروریستی واکنش نشان داد و گفت: «حمله به یک مکان مذهبی در ایران سزاوار محکومیت است و ما تمامی اقدامات تروریستی را محکوم می‌کنیم.»/thvs

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار