«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

اسد: توانایی بازسازی ویرانی‌های سوریه را داریم

اسد: توانایی بازسازی ویرانی‌های سوریه را داریم «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه ضمن بازدید از یک کارخانه گاز در حمص، با کارگران و تکنسین‌های دست اندرکار آن گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 28
کد خبر: ۱۵۶۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، بشار اسد در گفتگو با کارگران و تکنسین‌ها از تلاش‌های آنان در به ثمر رساندن این کار ملی و نقش آنان در حفظ و نگهداری از این تاسیسات حیاتی در طول سال‌های جنگ قدردانی کرد.

رئیس جمهور سوریه گفت: زمانی که این پروژه را در سال ۲۰۰۹ افتتاح کردیم، در آن زمان پروژه بسیار مهم و حیاتی برای کشور محسوب می‌شد و کشور آسایش داشت و همه بخش‌ها به شکل طبیعی پیش می‌رفتند. امروز به دلیل جنگ در اوکراین، جنگ بین روسیه و کشور‌های غربی با نیابت اوکراین این پروژه و دیگر پروژه‌ها برای ما بسیار مهم و حیاتی شده است. افزایش بی سابقه قیمت گاز، افزایش قیمت سوخت، افزایش قیمت همه چیز، گرانی وحشتناک است.

وی تصریح کرد: این مسایل را پیش از گذشته برای ما حامل این پیام است، تا همیشه به خودمان تکیه کنیم همانطور که در دهه هشتاد درمورد تولید گندم به خودمان تکیه کردیم و بعد انرژی. امروز گاز، نفت و انرژی لازم است.

رئیس جمهور سوریه ادامه داد: امروز دنیا در این زمینه با مشکل بزرگی مواجه است، اما با وجود همه این مشکلات، در حال گسترش دادن پروژه‌های جدید هستیم، نه تنها آنچه تخریب شد، بلکه قسمت جدیدی به این کارخانه اضافه شد.

او در پایان تاکید کرد این پروژه‌ها همان چیزی است که باعث می‌شود تولید گاز خود را توسعه دهیم و این کاری است که شما انجام داده‌اید. تاثیرات آن به تدریج بر زندگی شهروندان منعکس خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار