واکنش واشنگتن و سئول به پرتاب موشکی اخیر کره شمالی-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

واکنش واشنگتن و سئول به پرتاب موشکی اخیر کره شمالی

پرتاب موشک‌های بلاستیک کره شمالی با واکنش آمریکا و کره جنوبی روبرو شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، یک روز پس از آن که کره شمالی اولین پرتاب تسلیحات بالستیک خود در دو هفته گذشته را با پرتاب دو موشک کوتاه برد به سمت دریا انجام داد، مقامات نظامی آمریکا به این پرتاب موشکی واکنش نشان دادند.

فرماندهی مرکزی آمریکا در اقیانوس آرام در واکنش به پرتاب موشکی اخیر کره شمالی گفت این پرتاب‌ها تأثیر بی‌ثبات‌کننده‌ای بر برنامه‌های موشک‌های بالستیک و تسلیحات هسته‌ای غیرقانونی کره شمالی خواهد داشت.

همزمان نیز قرار شده رزمایش «طوفان هوشیار» به صورت مشترک با حضور نیروهای کره جنوبی و آمریکا برگزار شود. این رزمایش هفته آینده از دوشنبه تا جمعه برگزار خواهد شد و حدود 140 هواپیمای جنگی کره جنوبی و حدود 100 آمریکایی در آن شرکت می‌کنند.

کره شمالی برگزاری هرنوع رزمایش از سوی کره جنوبی با مشارکت آمریکا را خطرناک توصیف کرده و گفته است که به آن پاسخ خواهد داد. همزمان برخی کارشناسان می‌گویند پیونگ یانگ از برگزاری این رزمایش‌ها توسط کره جنوبی و آمریکا به عنوان فرصتی برای آزمایش سیستم‌های تسلیحاتی جدید و تقویت توان هسته‌ای و همچنین افزایش اهرم فشار در معاملات آتی با واشنگتن و سئول استفاده می‌کند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده