رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا خواستار ازسرگیری مشارکت روسیه در توافق غلات شد

آمریکا خواستار ازسرگیری مشارکت روسیه در توافق غلات شد وزیر امور خارجه آمریکا از روسیه خواست تا مشارکت خود در طرح غلات دریای سیاه را از سر بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۸ - ۰۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 30
کد خبر: ۱۵۶۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، روسیه را ترغیب کرد تا مشارکت خود در طرح غلات دریای سیاه را از سر بگیرد و اظهار داشت که این طرح برای کشور‌های با درآمد کم و متوسط بسیار مهم است.

بلینکن مدعی شد «هر اقدامی از سوی روسیه برای ایجاد اختلال در صادرات غلات حیاتی، اساساً به این معناست که مردم و خانواده‌ها در سراسر جهان باید پول بیشتری برای غذا بپردازند یا گرسنه بمانند. روسیه با تعلیق این ترتیبات، دوباره در جنگی که آغاز کرده، مواد غذایی را به سلاح تبدیل می‌کند و مستقیماً بر کاهش قیمت‌ها تأثیر می‌گذارد.»

روسیه پس از متهم کردن اوکراین به حمله به کشتی‌هایش از این توافق خارج شد. وزارت دفاع روسیه دیروز اعلام کرد پس از انفجار‌های شهر بندری «سواستوپل» روسیه توافق بر سر صادرات غلات اوکراین را تعلیق کرده است.

توافقنامه استانبول درباره صادرات غلات روسیه که روز ۲۲ ماه ژوئیه امضا شد، دارای دو بخش است؛ بخش نخست، ساز و کار صادرات غلات از بنادر دریای سیاه که تحت تسلط اوکراین قرار دارد و بخش دوم، مانع زدایی در مسیر صادرات مواد غذایی روسیه به بازار‌های جهانی./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار