سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟

صادرات ۳۰۰ تن گندم روسیه به پاکستان

صادرات ۳۰۰ تن گندم روسیه به پاکستان دولت پاکستان برای مقابله با هرگونه بحران احتمالی آرد تصمیم به واردات ۳۰۰ هزار تن گندم از روسیه گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، در حالیکه بسیاری از کارشناسان پاکستانی به دلیل از بین رفتن محصولات کشاروزی در ایالت‌های سند، پنجاب و بلوچستان این کشور به علت سیل اخیر، نگران وقوع بحران آرد در این کشور هستند، کابینه دولت اسلام آباد با واردات گندم از روسیه موافقت کرد.

سایت خبری «بیزینس رکوردر» اعلام کرد، بر اساس این گزارش کمیته هماهنگی اقتصادی دولت پاکستان (ECC) در نشست روز گذشته خود که با حضور وزرای کابینه دولت برگزار شد، با واردات ۳۰۰ هزار تن گندم به قیمت ۳۷۲ دلار (در هر ۱۰۰۰ کیلوگرم) از روسیه موافقت کرده است.

به گفته منابع خبری شرکت بازرگانی پاکستان (TCP) در نشست مذکور تایید کرد که گندم روسیه مطابق با مشخصات وزارت امنیت غذایی و تحقیقات ملی پاکستان بوده و شرکت روسیه‌ای M/s Prodintorg به عنوان طرف دوم قرار داد واردات گندم تا ۳۱ اکتبر ۲۰۲۲ توسط هیچ نهاد بین المللی تحریم نشده است.

گفتنی است از زمان حمله روسیه به اوکراین در اوایل سال گذشته، بحث‌های زیادی در مورد واردات گندم، محصولات پتروشیمی و سایر کالا‌ها توسط پاکستان از روسیه به میان آمده است، اما واردات گندم تنها موضوعی است که اسلام آباد به دور از تحریم‌های بین المللی آن را نهایی کرده است.

لازم به ذکر است پس از سیل بزرگی که امسال در مناطق وسیعی از پاکستان به وقوع پیوست محصولات کشاورزی در ایالت‌های مختلف این کشور به شدت آسیب دید به گونه‌ای که تخمین خسارت‌ها بیانگر از بین رفتن ۷۰ الی ۹۰ درصدی محصولات کشاروزی در برخی از ایالت‌های این کشور است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار