قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد

واکنش روسیه به پیام مرموز انگلیس به آمریکا

واکنش روسیه به پیام مرموز انگلیس به آمریکا انتشار خبرها درباره پیام مرموز نخست‌وزیر انگلیس به وزیر خارجه آمریکا بعد از انفجار خرابکارانه خط لوله نورد استریم ، واکنش سخنگوی وزارت خارجه روسیه را به دنبال داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۱۵۹

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی وزارت خارجه روسیه خواستار توضیحات دولت انگلیس درباره پیام ارسالی لیز تراس نخست‌وزیر سابق این کشور به وزیر خارجه آمریکا در زمان انفجار خط لوله نورد استریم شد.

بنا بر این گزارش، اواخر سپتامبر بود که لحظاتی بعد از حملات به خط لوله نورد استریم در دریای بالتیک، لیز تراس نخست‌‍وزیر وقت انگلیس از گوشی آیفون خود پیامی با این محتوا برای آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا ارسال کرد: «کار انجام شد».

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه روز سه شنبه (امرزو) در پیامی تلگرامی در این باره نوشت: «صادقانه بگویم برایم مهم نیست که چه کسی و چگونه این اطلاعات را دریافت کرده است. من به پاسخ لندن به این سوال علاقه دارم: آیا لیز تراس نخست‌وزیر بریتانیا بلافاصله پس از انفجار خط لوله گاز نورد استریم پیامی به آنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده ارسال کرد که عبارت «انجام شد» نوشته شده بود؟»

به گفته او، «میلیون‎‌ها نفر در سراسر جهان» منتظر دریافت پاسخ به سوالات درباره چگونگی تضعیف امنیت انرژی جهانی و نقش آنگلوساکسون‌ها در این حمله تروریستی هستند.

روز دوشنبه (دیروز) در خبرها آمده بود که تلفن همراه لیز تراس نخست‌وزیر سابق انگلیس هک شده و اطلاعاتی از پیام‌های رد و بدل شده او با وزیر خارجه آمریکا هم منتشر شده است.

«کیم دوکتوم» فعال و کارآفرین حوزه اینترنت و آزادی بیان در صفحه توییتر خود بعد از انتشار خبر هک تلفن لیز تراس، بخشی از پیام او به وزیر خارجه آمریکا را که به فاصله کوتاهی بعد از انفجار خط لوله نورد استریم ارسال شد، منتشر کرد که در آن نخست‌وزیر وقت انگلیس نوشته بود: «انجام شد».

وزارت دفاع روسیه روز شنبه هفته جاری بعد از تکمیل تحقیقات تقریبا یک ماهه درباره انفجار خط لوله نورد استریم در دریای سیاه اعلام کرد که نیروی دریایی انگلیس در طراحی، سازماندهی و اجرای این حمله تروریستی نقش داشت.

وزارت دفاع انگلیس اما در واکنش به این اظهارنظر وزارت دفاع روسیه مدعی شده که نیروی دریایی انگلیسی نقشی در این موضوع نداشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار