نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

مدودف: فقط پیروزی روسیه مانع از بروز جنگ جهانی می‌شود

«دیمیتری مدودف» معاون شواری امنیت ملی روسیه روز سه‌شنبه گفت که تنها پیروزی قاطعانه و فراگیر روسیه در اوکراین تضمین کننده جلوگیری از درگیری جهانی است که غرب در حال کشاندن جهان به سوی آن است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۱ - ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 01
کد خبر: ۱۵۷۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر معاون شورای امنیت ملی روسیه تاکید کرد تنها پیروزی قاطعانه و فراگیر روسیه در اوکراین مانع از بروز جنگی جهانی خواهد شد.

وی که این مطلب را در صفحه شخصی خود در تلگرام منتشر کرده بود، نوشت: «کشورهای غربی در حال کشاندن جهان به سوی جنگی جهانی هستند و تنها پیروزی نهایی و کامل روسیه، تضمیمی در برابر درگیری جهانی خواهد بود».

برخی کشورهای غربی طی هفته‌های اخیر تاکید کرده‌اند که نباید به روسیه اجازه داده شود که در جنگ پیروز شود.

مدودف پیگیرکننده‌های حساب کاربری خود در تلگرام را به بررسی یک منطق ساده دعوت کرد و گفت: «اگر این روسیه نباشد که انتظار می‌رود پیروز جنگ باشد بنابراین ظاهرا اوکراین باید پیروز باشد. هدف اوکراین از جنگ نیز همانطور که رژیم کی‌یف گفته، بازپس گیری تمامی مناطقی است که پیشتر در این کشور قرار داشته‌اند. به عبارت دیگر، مناطقی که به روسیه الحاق شده‌اند. این تهدید موجودیتی برای کشور ما و فروپاشی روسیه کنونی است».

وی اشاره کرد که چنین احتمالی، دلیل مستقیم به کارگیری پاراگراف 19 اصول اساسی سیاست روسیه در زمینه بازدارندگی هسته‌ای است.

مدودف اضافه کرد: در واقع چه کسی در حال برنامه‌ریزی جنگ هسته‌ای است، می‌توانم بپرسم؟ اگر این تحریم مستقیم برای جنگی جهانی با استفاده از تسلیحات هسته‌ای نبوده، پس این چیست؟/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار