آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

رای گیری شورای امنیت درباره قطعنامه روسیه

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون پیش‌نویس قطعنامه روسیه درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیک اوکراین رای‌گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پیش‌نویس قطعنامه روسیه درباره آزمایشگاه های بیولوژیک رای‌گیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تاس، یک منبع در سازمان ملل روز سه شنبه به تاس گفت، شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد پیش‌نویس قطعنامه روسیه که مستلزم ایجاد کمیسیون شورای امنیت برای تحقیق در مورد آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا در اوکراین در ۲ نوامبر است، رای‌گیری خواهد کرد.

این منبع گفت: رای گیری در مورد این پیش نویس برای چهارشنبه برنامه ریزی شده است.

این قطعنامه تصریح می‌کند که شورای امنیت سازمان ملل متحد کمیسیونی متشکل از همه اعضای شورای امنیت برای بررسی شکایات روسیه از آمریکا و اوکراین در رابطه با تعهدات آن‌ها بر اساس کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی تشکیل دهد.

کمیسیون باید توصیه‌های خود را تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ برای شورا گزارش کند و کشور‌های عضو کنوانسیون را در جریان بررسی در نهمین کنفرانس بازنگری که در تاریخ ۲۸ نوامبر تا ۱۶ دسامبر در ژنو برگزار می‌شود، قرار دهد.

پیش از این، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفته بود که نشانه‌هایی از پاکسازی یک برنامه بیولوژیکی نظامی توسط کی‌یف که از سوی وزارت دفاع آمریکا تامین می‌شود، در جریان عملیات نظامی ویژه کشف شده است. به گفته این مقام روس، کارکنان آزمایشگاه‌ها در مورد دفع اضطراری پاتوژن‌های خطرناک - طاعون، سیاه زخم، تولارمی، وبا و سایر بیماری‌های کشنده - در ۲۴ فوریه مطالبی گفته‌اند.

در ۹ ژوئن، پنتاگون اذعان کرد که در ۲۰ سال گذشته، آمریکا از ۴۶ آزمایشگاه مختلف غیرنظامی، موسسات مراقبت‌های بهداشتی و مراکز تشخیص بیماری در اوکراین حمایت کرده است. به ادعای پنتاگون، هیچ برنامه تسلیحات هسته‌ای، بیولوژیکی یا شیمیایی در اوکراین وجود ندارد و همه همکاری‌ها با اوکراین «تلاش‌های صلح‌آمیز برای بهبود امنیت هسته‌ای و تشعشعی، نظارت بر بیماری‌های همه‌گیر، امنیت شیمیایی و آمادگی برای واکنش به همه‌گیری‌هاست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار