رای گیری شورای امنیت درباره قطعنامه روسیه-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

رای گیری شورای امنیت درباره قطعنامه روسیه

شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون پیش‌نویس قطعنامه روسیه درباره آزمایشگاه‌های بیولوژیک اوکراین رای‌گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پیش‌نویس قطعنامه روسیه درباره آزمایشگاه های بیولوژیک رای‌گیری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تاس، یک منبع در سازمان ملل روز سه شنبه به تاس گفت، شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد پیش‌نویس قطعنامه روسیه که مستلزم ایجاد کمیسیون شورای امنیت برای تحقیق در مورد آزمایشگاه‌های بیولوژیکی آمریکا در اوکراین در ۲ نوامبر است، رای‌گیری خواهد کرد.

این منبع گفت: رای گیری در مورد این پیش نویس برای چهارشنبه برنامه ریزی شده است.

این قطعنامه تصریح می‌کند که شورای امنیت سازمان ملل متحد کمیسیونی متشکل از همه اعضای شورای امنیت برای بررسی شکایات روسیه از آمریکا و اوکراین در رابطه با تعهدات آن‌ها بر اساس کنوانسیون سلاح‌های بیولوژیکی تشکیل دهد.

کمیسیون باید توصیه‌های خود را تا ۳۰ نوامبر ۲۰۲۲ برای شورا گزارش کند و کشور‌های عضو کنوانسیون را در جریان بررسی در نهمین کنفرانس بازنگری که در تاریخ ۲۸ نوامبر تا ۱۶ دسامبر در ژنو برگزار می‌شود، قرار دهد.

پیش از این، ایگور کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه گفته بود که نشانه‌هایی از پاکسازی یک برنامه بیولوژیکی نظامی توسط کی‌یف که از سوی وزارت دفاع آمریکا تامین می‌شود، در جریان عملیات نظامی ویژه کشف شده است. به گفته این مقام روس، کارکنان آزمایشگاه‌ها در مورد دفع اضطراری پاتوژن‌های خطرناک - طاعون، سیاه زخم، تولارمی، وبا و سایر بیماری‌های کشنده - در ۲۴ فوریه مطالبی گفته‌اند.

در ۹ ژوئن، پنتاگون اذعان کرد که در ۲۰ سال گذشته، آمریکا از ۴۶ آزمایشگاه مختلف غیرنظامی، موسسات مراقبت‌های بهداشتی و مراکز تشخیص بیماری در اوکراین حمایت کرده است. به ادعای پنتاگون، هیچ برنامه تسلیحات هسته‌ای، بیولوژیکی یا شیمیایی در اوکراین وجود ندارد و همه همکاری‌ها با اوکراین «تلاش‌های صلح‌آمیز برای بهبود امنیت هسته‌ای و تشعشعی، نظارت بر بیماری‌های همه‌گیر، امنیت شیمیایی و آمادگی برای واکنش به همه‌گیری‌هاست./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده