شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

اعتراف جنجالی کارمند سابق اپل از آنچه در این شرکت می‌گذرد!

کارمند سابق اپل، طی بازه ۷ ساله مرتکب انواع کلاهبرداری در این شرکت بزرگ آمریکایی شده است. نتیجه اقدامات او، ضرر ۱۷ میلیون دلاری به اپل است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 04
کد خبر: ۱۵۷۵۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، یکی از کارمندان سابق اپل با نام «دیرندرا پراساد» (Dhirendra Prasad) که قسمت عمده 10 سال اخیر خود را به عنوان فروشنده در بخش زنجیره تامین جهانی اپل گذرانده، اخیراً به بیش از 17 میلیون دلار کلاهبرداری اعتراف کرده است. بنا به اعلام دفتر دادستانی ناحیه شمالی کالیفرنیای ایالات متحده آمریکا، این کارمند سابق کوپرتینویی‌ها مدتی قبل به دریافت رشوه، صدور صورت حساب با قیمت بیشتر، دزدیدن قطعات و همچنین اقناع اپل به پرداخت پول بابت محصولات و خدماتی که اصلاً دریافت نشده‌اند، اقرار کرد. در واقع او از سال 2011 تا 2018 این نقشه‌ها را عملی کرده بود.

اعتراف کارمند سابق اپل به کلاهبرداری 17 میلیون دلاری

طی یکی از این موارد کلاهبرداری، پراساد مادربردهایی را از انبار اپل به «سی‌ترندز» (CTrends)، شرکتی به مدیریت شریک جرم خود «دان ام بیکر» (Don M. Baker) فرستاده بود. بیکر که به مشارکت در این نقشه‌های کلاهبرداری اعتراف کرده است، قطعات این مادربردها را جدا می‌کرد و پراساد هم ترتیب سفارش‌های خرید این قطعات را می‌داد. بعد از اینکه بیکر قطعات را دوباره به اپل بر می‌گرداند، شرکت سی‌ترندز برای خریدهایی که پراساد برنامه‌ریزی کرده بود، صورت حساب صادر می‌کرد. در نتیجه، این دو اپل را فریب می‌دادند تا برای قطعات خودش پول پرداخت کند و درآمد به دست آمده را با همدیگر تقسیم می‌کردند.

این کارمند سابق اپل علاوه بر این کلاهبرداری، در تقلب مالیاتی هم دست داشت. او پرداخت‌ها را از «رابرت گری هنسن» (Robert Gary Hansen)، شریک جرم دیگری که به مشارکت در کلاهبرداری اقرار کرده است، مستقیماً راهی بستانکاران خود می‌کرد. گذشته از این، برنامه ریخت تا یک شرکت کاغذی با ارسال صورت حساب‌های جعلی به سی‌ترندز، پرداخت‌های غیرقانونی بیکر برای او را لاپوشانی کند. این‌طور بود که بیکر توانست متقاضی هزاران دلار کسر مالیات ناحق شود. به ادعای دادستان‌ها، این کلاهبرداری ضرر بیش از 1.8 میلیون دلار را به سازمان خدمات درآمد داخلی (IRS) وارد کرد.

پراساد، کارمند سابق اپل، در ماه مارس (اسفند ۱۴۰۱ تا فروردین ۱۴۰۲) محکوم می‌شود. این شخص توطئه برای کلاهبرداری از طریق سیستم پیام‌رسانی با حداکثر مجازات ۲۰ سال زندان و همچنین کلاهبرداری از ایالات متحده آمریکا با حداکثر مجازات ۵ سال زندان را پذیرفته است. علاوه بر این، او با واگذاری حدود ۵ میلیون دارایی به دست آورده از طریق اقدامات مجرمانه خود نظیر املاک به عنوان جریمه موافقت کرده است./ خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار