آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

بایدن: در تأمین موشک‌های جاولین برای اوکراین مشکل داریم

بایدن: در تأمین موشک‌های جاولین برای اوکراین مشکل داریم رئیس‌جمهور آمریکا اذعان کرد تأمین موشک‌های جاولین برای اوکراین به دلیل کمبود نیمه هادی‌ها با مشکل مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که وزارت دفاع آمریکا از کمک ۴۰۰ میلیون دلاری این کشور به اوکراین شامل پهپاد‌های فونیکس و سامانه پدافند هوایی هاوک خبر داده است، «جو بایدن» رئیس‌جمهور این کشور اذعان کرد: «برای تأمین موشک‌های جاولین اوکراین به دلیل کمبود نیمه هادی‌ها با مشکل مواجه شدیم.»

به گزارش الجزیره، رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «ساخت نیمه هادی یک مسئله امنیت ملی است و ما نه تنها در موشک‌های جاولین، بلکه در سایر سلاح‌ها به آن نیاز داریم.»

وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفته است که واشنگتن کمک‌های نظامی به اوکراین را ادامه می‌دهد و این کمک‌ها شامل سامانه‌های پدافند هوایی هستند.

بایدن همچنین مدعی شد: «روسیه در تأمین ارتش خود با مشکل مواجه است، زیرا ما تلاش کرده‌ایم آن را از دریافت آنچه برای ساختن زرادخانه‌اش نیاز دارد محروم کنیم.»

پیش از این اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت اگر حزب جمهوری‌خواه آمریکا در هفته آینده اکثریت کنگره را به دست آورد، واشنگتن ممکن است روند کمک‌های خود به اوکراین را آهسته کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار