مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد مدارس ابتدایی فیروزکوه غیرحضوری شد هشدار سازمان وظیفه عمومی فراجا درباره صدور کارت‌های جعلی در فضای مجازی سرمای شدید مدارس استان مرکزی را در روز دوشنبه به تعطیلی و تأخیر کشاند بخشنامه کاهش ساعت کار مادران شاغل مدارس برخی مناطق کردستان دوشنبه تعطیل است مدارس چهارمحال و بختیاری فردا به علت بارش برف تعطیل شد فعالیت مدارس آذربایجان شرقی دوشنبه برای تمامی مقاطع تعطیل خواهد بود مدارس تهران دوشنبه ۸ دی ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت مدارس سقز فردا دوشنبه تعطیل شد اخبار تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات استان‌ها فردا ۸ دی ۱۴۰۴ پیشرفته‌ترین ماهواره‌های تصویربرداری ایرانی از پایگاه روسیه به فضا پرتاب شدند + فیلم برف و باران در جاده‌های ۱۶ استان و محور‌های چالوس و آزادراه تهران - شمال آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور

تصویب آیین‌نامه اجرایی حمایت از دانش آموزان خلاق

وزیر آموزش و پرورش در حاشیه دیدار از غرفه دانش آموزی ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی از تصویب آیین نامه اجرایی حمایت عملی و درازمدت از دانش آموزان خلاق و صاحب ایده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش از ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآورده‌های طبیعی و طب سنتی و آخرین دستاوردهای دانش‌آموزی این رویداد بازدید کرد.

وی با حضور در غرفه دانش‌آموزی این نمایشگاه، با اشاره به حمایت‌های وزارت‌خانه از نوآوری‌های دانش‌آموزی در حوزه گیاهان دارویی، گفت: این کار را با آیین‌نامه اجرایی حمایت عملی و درازمدت از دانش‌آموزان خلاق و صاحب ایده انجام می دهیم. براساس این آیین‌نامه و تعاملاتی که با بخش‌های مختلف دولت صورت گرفته، می‌توان زمینه‌ تجاری‌سازی ایده‌های برتر دانش‌آموزی را فراهم کرد.

وزیر آموزش و پرورش افزود: در غرفه‌ دانش‌آموزی نمایشگاه ایده‌های خلاقانه‌ و قابل توجهی به نمایش گذاشته شده که از ظرفیت‌های بالای آینده‌سازان این کشور خبر می‌دهد. ما حمایت عملی از این افراد را هدف قرار دادیم تا زمینه توسعه تولید در کشور و بکارگیری فناوری‌های مدرن فراهم شود.

وی با اشاره به قابل توجه بودن توانمندی‌ها و دستاوردهای عرضه شده در این نمایشگاه، گفت: قطعا محدودیت زمانی و مکانی مانع حضور بسیاری از دانش آموزان خلاق در این رویداد شده است. مطمئن باشید که تعداد ایده‌های خلاقانه در این حوزه و دیگر حوز‌ه‌های مرتبط با تولید و صنعت بسیار بیشتر از اینها است.

نوری با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که با بخش صنعت منعقد شده، گفت: ما در راستای این تفاهم‌نامه، آیین‌نامه‌ اجرایی حمایت عملی از دانش‌آموزان خلاق و صاحب ایده را تدوین کرده‌‌‌ایم و عزمی جدی برای حمایت از آنها داریم.

وی همچنین بیان کرد: حمایت‌ها باید درازمدت و هوشمندانه باشد. به طوری که بتوانیم پس از دریافت ایده‌ها، در قالب خود آموزش و پرورش و پژوهش‌سراها، پارک‌های علم و فناوری خاصی را با هدف تجاری سازی این ایده‌ها راه‌‌اندازی کنیم. بر این اساس، تجار و صاحبان سرمایه می‌توانند در این پارک‌ها مشارکت کرده و روی ایده‌هایی که مالکیت معنوی آنها در اختیار دانش‌آموزان خواهد بود، سرمایه‌گذاری کنند. این روند، هم به توسعه تولید دانش‌بنیان در کشور کمک می‌کند و هم ثروت‌آفرینی خوبی را برای کشور و خانواده‌ها در پی دارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار