لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

جهش کرمان در المپیادهای دانش‌آموزی

وزیر آموزش و پرورش گفت: دشمنان پس از بازگشایی مدارس نظام را مورد هدف قرار دادند و به‌دنبال این هستند که تعلیم و تربیت و دانش عالی را به عقب بیندازند و تعطیل کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری امروز در همایش رؤسای ادارات حقوقی، املاک و حمایت قضایی آموزش و پرورش سراسر کشور اظهار داشت: ما در نظام حقوقی و قضایی در آموزش و پرورش نیاز به چرخش داریم، این چرخش از یک نظام حقوقی پسینی باید نظام حقوقی پیشینی فعال تبدیل شود و اگر بخواهیم این کار انجام شود، ابتدا باید ظرفیت‌ها و منابع خود را بشناسیم زیرا منابع محدود است.

 

نوری بیان کرد: ما ظرفیت‌های خود را در آموزش و پرورش احصا نکرده‌ایم و خیلی از ظرفیت‌ها را داریم و اگر این ظرفیت‌ها را شناسایی کنیم کارها خیلی بهتر انجام می‌شود.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: در آموزش و پرورش قانون متضاد و مبهم زیاد داریم و بعضی وقت‌ها در زمینه سند تحول بنیادین قوانین و مقررات نداریم و باید قوانین مورد نیاز را در شورای عالی آموزش و پرورش، شورای انقلاب فرهنگی، دولت و مجلس به تصویب برسانیم.

 

نوری بیان داشت: نیمی از املاک وزارت آموزش و پرورش سندگذاری نشده و این ضعف بزرگی است و بیشتر این املاک بلا سند در روستاها قرار دارند و بلا سند بودن این املاک چشم طمع بعضی از افراد را باز کرده و باید با مستندسازی و‌ سنددار کردن آنها این موضوع را حل کنیم.

 

وی افزود: به‌دلیل تعطیلی مدارس در طول سه سال کرونا آسیب‌های روانی و آسیب‌های اجتماعی نسبت به قبل از کرونا رشد داشته است و دشمنان پس از بازگشایی مدارس نظام را مورد هدف قرار دادند و به‌دنبال این هستند که تعلیم و تربیت و دانش عالی را به عقب بیندازند و تعطیل کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: دشمن همان‌گونه که در دوران کرونا به‌دنبال تعطیلی مدارس بود امسال نیز به گونه‌ای القا کرد که سبب تعطیلی مدارس شود، اما تأکید می‌کنیم که مدارس باید حتماً باز باشند تا نظام تعلیم و تربیت را پیش ببریم.

 

وی اضافه کرد: امروز معلمان در حال تلاش هستند اگرچه کاستی‌هایی وجود دارد با این حال سال گذشته استان کرمان بیشترین جهش را در دانش‌آموزان المپیادهای کشوری داشت که نشان می‌دهد معلمان کار خود را به‌خوبی انجام می‌دهند و قابل تقدیر است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار