تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

واکنش اتحادیه اروپا به شلیک موشک بالستیک توسط کره‌شمالی

واکنش اتحادیه اروپا به شلیک موشک بالستیک توسط کره‌شمالی اتحادیه اروپا روز شنبه طی بیانیه‌ای اقدام کره شمالی در شلیک موشک بالستیک را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر اتحادیه اروپا در بیانیه خود اعلام کرد: «اقدام کره شمالی در شلیک موشک بالستیک را محکوم کرده و آن را اقدامی تنش زا و نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل می‌دانیم».

در این بیانیه آمده است: «گفت‌وگو تنها راه برای تحقق صلح و امنیت در شبه جزیره کره است».

اتحادیه اروپا در این بیانیه تاکید کرد: «آماده حمایت از روند دیپلماتیک برای تقویت صلح و عاری کردن شبه جزیره کره از تسلیحات هسته‌ای هستیم».

با افزایش تنش در شبه جزیره کره، سئول روز شنبه اعلام کرد که کره شمالی بار دیگر چند موشک شلیک کرده است.

ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای اعلام کرد، کره شمالی چهار موشک بالستیک کوتاه‌برد به دریای زرد در شرق شبه جزیره کره شلیک کرده است.

در این بیانیه آمده است، موشک‌های کره شمالی، حدود بیست کیلومتر از زمین ارتفاع گرفته و مسافتی نزدیک به ۱۳۰ کیلومتر را طی کردند.

شلیک این موشک‌ها پس از آن انجام گرفت که وزارت امور خارجه کره‌شمالی روز جمعه به آمریکا درباره رزمایش نظامی هوایی که در نزدیکی این کشور در حال انجام است هشدار داد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه کره‌شمالی، پیونگ‌یانگ از آمریکا خواست تا رزمایش هوایی تحریک آمیز را متوقف کند و هشدار داد که تحریک مستمر، اقدام متقابل مستمر به دنبال خواهد داشت.

کره جنوبی روز پنجشنبه نیز اعلام کرده بود که کره شمالی سه موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرده است. اعلام شلیک این موشک‌ها دقایقی پس از آن انجام شده که «پاک جونگ چون» دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم کره شمالی اعلام کرد: «گزارش شده که آمریکا و کره جنوبی رزمایش هوایی مشترک به اسم "طوفان هوشیار" را تمدید کرده است».

پیش از آن، رسانه‌های محلی بامداد پنجشنبه از شلیک مجدد موشک بالستیک توسط کره شمالی به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) خبر داده بودند.

همچنین ارتش کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد که نظامیان کره شمالی حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.

در آن بیانیه آمده بود که ارتش کره شمالی طی هفت ساعت، علاوه بر ۱۰۰ گلوله توپخانه، حداقل ۱۷ فروند موشک بالستیک و دیگر انواع موشک‌ها را به سمت دریای شرقی شلیک کرد.

ساعاتی بعد از انتشار این بیانیه، ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای تازه اعلام کرد که کره شمالی در روز چهارشنبه علاوه بر ۱۷ موشک قبلی، ۶ موشک دیگر نیز شلیک کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار