سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد

برنامه ویژه شهرداری تهران برای ارتقای فرهنگ آپارتمان‌نشینی

مدیرکل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران گفت: بر اساس پژوهشی که در سال ۹۵ در حوزه آپارتمان‌نشینی انجام شده، بالای ۸۶ درصد شهروندان تهرانی آپارتمان‌نشین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 06
کد خبر: ۱۵۷۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی امیری گفت: زبان هنر یک زبان تاثیرگذار است و ما از دریچه هنر می توانیم بسیاری از موضوعات آموزشی را به شهروندان نسبت به تاثیرگذاری بالا القا کنیم.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران ادامه داد: تلفیق بین هنر و علم به ما در ارتقای فرهنگ شهرنشینی کمک می کند.

وی بیان کرد: جمعیت تهران بر اساس سرشماری سال ۹۵ بالغ بر ۸ میلیون ۶۰۰ هزار نفر تخمین زده شده ۲۲ منطقه و ۳۵۳ محله دارد که برخی از این مناطق به تنهایی از برخی از شهرستان های ایران بیشتر جمعیت دارند و به تنهایی یک کلانشهر تلقی می شوند. وقتی با یک منطقه طرف هستید که به تنهایی یک کلانشهر است و یا محله ای دارید که بسیار بیشتر از شهرها و شهرستان ها جمعیت دارد یک عزم جدی و همت ملی برای اقدام اساسی در شهر تهران است. می طلبد.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران در ادامه گفت: یکی از ماموریت های اصلی ما در اداره کل آموزش های شهروندی بحث توجه به اخلاق، آداب و آموزش های شهروندی است. در دوره جدید مدیریت شهری اداره کل آموزش های شهروندی رویکردی که برای خود در نظر گرفته، بحث شهروند متعالی است. نگاه ما این است که باید شهروندان تهرانی، شهروندانی متعالی باشند.

وی افزود: هم باید نسبت به حقوق و وظایف شهروندی خود تکالیفی داشته باشند. هم نسبت به تکالیف دینی که بر عهده دارند. این دو بال به هم کمک می کند تا به تعالی دست پیدا کنیم که برگرفته از نگاه مقام معظم رهبری در این حوزه است. ما می خواهیم به نگاه مقام معظم رهبری بپردازیم که در سال ۹۱ در جمع جوانان شهر بجنورد مطرح کردند.

امیری ادامه داد: بسیاری از این فرمایشات در این بخش تعریف می شود؛ در حوزه آپارتمان نشینی، اجتماعی، آسیب های اجتماعی و همسایگی موضوعاتی را مطرح کردند و خیلی از موارد دیگر که به حوزه فرهنگ عمومی باز می گردد. ما در این حوزه نیز می توانیم به عنوان یک سند بالادستی به این مساله نگاه کنیم.

مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران افزود: بر اساس پژوهشی که در سال ۹۵ در حوزه آپارتمان نشینی انجام شده است بالای ۸۶ درصد شهروندان تهرانی آپارتمان نشین هستند. همین نشان می دهد که چقدر باید در حوزه آپارتمان نشینی کار کنیم تا موضوعات مربوط به این حوزه حل شود. عمده مواردی که در این حوزه بر اساس پژوهش دیگری مطرح شده سر و صدا در آپارتمان ها، میهمانی ها، کودکان، عدم پرداخت شارژ و عدم تمیزی محدوده های مشاع ساختمان است. ما بر اساس یک طرح ویژه به این مساله می پردازیم.

وی ادامه داد: در حوزه پسماند نیز در حال حاضر ۶.۵ تن زباله در سطح شهر تهران تولید و جمع آوری می شود. میزان تولید زباله بالاست و باید این میزان را کم کنیم که نیاز به فرهنگ سازی دارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار