ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

شناسایی ۴۷ گلوگاه سیلاب در تهران

زاکانى گفت:تفاهم نامه‌ای را با وزارت نیرو به امضا خواهیم رساند که در بستر آن تمام آب‌های سطحی را از طریق بازچرخانی بتوانیم تامین کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 05
کد خبر: ۱۵۷۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانى شهردار تهران در آیین بهره برداری از پروژه بازسازی شبکه اصلی مدیریت آب‌های سطحی غرب تهران اظهار کرد: ۴۷ نقطه گلوگاهی سیلاب‌های تهران مشخص شدند که ۱۲ نقطه رتبه یک، ۱۵ نقطه رتبه ۲ و مابقی در رتبه ۳ قرار داشتند و افتتاحی که امروز صورت گرفت از گلوگاه‌های رتبه اول بود.

شهردار تهران تصریح کرد: طوفان و فرونشست زمین هم در دستور کار مجموعه مدیریت بحران قرار گرفته است تا بتوانیم ایمنی را به شهروندان خود ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه امروز با فتنه‌ای در کشور مواجه هستیم گفت: این به معنای آن است که دشمنان خواسته حداکثری انقراض ایران را دارند و به دنبال تجزیه ایران هستند و مایه وحدت و انسجام را ایران می‌دانند و هجمه‌های خود را با مقدمه چینی سنگین آغاز کردند.

زاکانی ادامه داد: خواسته میانی آن‌ها این است که پیشرفت و سازندگی ایران را به عقب بی اندازند و خواست حداقلی آن‌ها کاهش ظرفیت خدمت است و نمی‌خواهند مردم روی خوش خدمت را ببینند.

شهردار تهران اظهار کرد: آنچه مدیریت شهری دنبال می‌کند این است که تمام این خواست‌ها را زیر پای خود لگدمال کنیم و افق‌های روشنی را مقابل مردم قرار دهیم و هنوز این فتنه‌ها آغاز نشده بود که شهرداری تهران از مرداد ماه شنبه‌های امید و افتخار را آغاز کرد.

زاکانی با بیان اینکه مدیریت شهری باید در صحنه حاضر شودو این آتش را خاموش کند گفت: وقتی در جایی سد معبر صورت می‌گیرد باید وارد عمل شویم و چهره شهر را به حالت اصلی خود بازگردانیم و افتخار می‌کنیم که اجازه ندادیم مردم تهران را آشوب زده ببینند.

شهردار تهران ادامه داد: البته این آشوب‌ها آنقدر زیاد است که متاسفانه به پاکبانان و آتش نشانان ما نیز حمله شده است.

شهردار تهران گفت: تفاهم نامه‌ای را با وزارت نیرو به امضا خواهیم رساند که در بستر آن تمام آب‌های سطحی را از طریق بازچرخانی بتوانیم تامین کنیم و به دنبال این هستیم که تهران را در حوزه آب تقویت کنیم.

وی تصریح کرد: بخش عمده‌ای از آب تهران درحال هدر رفت است و باید فرهنگ درست استفاده کردن آب اهمیت بسزایی دارد، باید زمینه‌های جلوگیری از مصرف بی رویه آب ایجاد شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر