واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واردات آزادانه مشروبات الکلی به سرزمین حرمین شریفین

یک روزنامه نگار سعودی از اصلاحات ولیعهد سعودی در خصوص ورود مشروبات الکلی به سرزمین حرمین شریفین انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، ورود مشروبات الکلی به سرزمین حرمین شریفین انتقاد برخی کاربران و منتقدان را به دنبال داشته است.

در همین راستا، « ترکی شلهوب» روزنامه نگار سعودی در صفحه توئیتر خود نوشت:« از زمان رسول اکرم (ص) و صحابه، هیچ کسی جرات مطرح کردن درخواست ورود و فروش مشروبات الکلی در سرزمین حرمین شریفین را نداشت؛ جز در زمان « محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی»!

اخیرا مجله عربین بیزینس اعلام کرد که دولت سعودی قصد دارد فروش مشروبات الکلی را در مناطق معاف از گمرک در فرودگاه‌های عربستان مجاز کند.

عربین بیزینس در ادامه تاکید کرد: این طرح قرار است در مرحله اول شامل فروش محدود الکل برای مسافران ترانزیت بین‌المللی و تنها در چندین فرودگاه تعیین شده باشد.

قرار است در این طرح الزامات سخت‌گیرانه رعایت شود و فروش مشروبات الکلی تنها برای مسافرانی که در مسیرهای از پیش تعیین شده سفر می‌کنند در دسترس قرار گیرد.

پیش از این روزنامه «وال استریت ژورنال» فاش کرد که عربستان سعودی قصد دارد انواع مختلف مشروبات ‌الکلی را در جزیره « سنداله» که در «نئوم» قرار دارد، سرو کند.

روزنامه وال استریت ژورنال تاکید کرد که فروش نوشیدنی‌های الکلی، در صورت مجوز، نقطه عطف خطرناکی برای وضعیت فرهنگی عربستان به رهبری محمد بن سلمان خواهد بود که هدف آن جذب گردشگران خارجی و تشویق بازرگانان خارجی برای زندگی و سرمایه‌گذاری در عربستان سعودی است.

بن‌سلمان در ابتدای سال 2020 تصمیم گرفت نوشیدنی‌های الکلی را به‌بهانه اجلاس 20 به هتل‌های عربستان وارد کند. به‌گفته منابع دربار سلطنتی، این وظیفه به شرکت «الحکیر» واگذار شد که شرکت وارد و توزیع‌کننده نوشیدنی‌های الکلی در عربستان خواهد بود.

دو سال گذشته نیز صفحه رسمی نظرسنجی عربستان در توییتر بحث آزادسازی فروش نوشیدنی‌های الکلی را در این کشور به اشتراک کاربران گذاشت و از کاربران خواست نظر خود را درباره آن بیان کنند.

همچنین پس از باز شدن «کلوپ‌های شبانه » در عربستان توسط رژیم آل‌سعود در سال 2019 نوشیدنی‌های الکلی حلال در این کشور نیز تبلیغ شد.

بلومبرگ نیز پیش از این اعلام کرده بود که محدودیت‌های اعمال‌شده بر نوشیدنی‌های الکلی در عربستان احتمالاً طی سال آتی برداشته شوند و پیش‌بینی‌ها به این مسئله اشاره دارند که لغو ممنوعیت نوشیدنی‌های الکلی در عربستان جزئی خواهد بود و می‌توان مجوزهایی را برای رستوران‌ها و هتل‌ها در تعدادی از شهرهای بزرگ و گردشگاه‌ها صادر کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار