عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

درخواست بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران از وزارت خارجه: با دولت‌هایی که در اغتشاشات نقش داشتند، برخورد جدی شود

بسیج دانشجویی ۵ دانشگاه تهران با ارسال نامه‌ای به وزیر امور خارجه خواستار برخورد و اقدام قاطع‌تر وزارت خارجه نسبت به دولت‌هایی شدند که در اغتشاشات اخیر نقش‌آفرینی جدی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، بسیج دانشجویی  پنج دانشگاه در تهران با ارسال نامه ای به وزیر امور خارجه نسبت به اتفاقات اخیر واکنش نشان دادند.

متن کامل نامه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای حسین امیر عبدالهیان وزیر محترم امور خارجه

سلام علیکم

روز ۱۳ آبان به مناسبت چهل و سومین سال از سالگرد تسخیر لانه جاسوسی، بار دیگر صدای رسای استکبار ستیزی از ملت ایران نشان داد که نه تنها در طول این چهل سال این روحیه و عزم ملی کمرنگ نشده، بلکه در برهه‌های مختلف با هوشیاری مردم شریف ایران ماهیت جدیدی به خود گرفته است. تاریخ در سیزده آبان سال ۵۸ تحولی را رقم زد که نه صرفا یک تحول تاریخی بلکه یک نقطه عطف در روحیه آرمان خواهی ملت ایران به حساب آمد.

استقلال، همان آرمانی ست که خون پاک جوانان این مرز و بوم ضامن بقای آن شده است.

در این روزها که دشمنان، ایران از هر گونه اقدامی علیه منافع و امنیت ملی ما کوتاهی نکرده اند، از ورود عوامل تروریستی به مرزهای ایران و اعلان جنگ علنی سردمداران استکبار جهانی علیه استقلال و تمامیت ارضی کشورمان تا صحنه گردانی مستقیم رژیم های مرتجع منطقه و تحمیل جنگ رسانه ای با پشت پردهی دلارهای آمریکایی و ریال های سعودی، آتش جنگ بی سابقه ای را روشن کرده اند.

مستحضر هستید چنین اقدامات وقیحانه‌ای از سوی این دولت‌ها که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به هر دستاویزی متوسل شده اند تا اهداف پلید خویش را دنبال کنند و در برهه های مختلف نقش برجسته و آتش افروزشان همواره برای مردم ایران محرز شده چه پیامدهایی را به دنبال داشته است.

اینک با مشخص شدن نقش جدی بعضی سفارت خانه ها در اغتشاشات اخیر من جمله آلمان و انگلیس صحنه تقابل متفاوت شده است. سوال اینجاست آیا صرف احضار سفیر در چنین فضایی که امنیت ملی تیررس اقدامات بی شرمانه ی این سفارت خانه ها قرار گرفته است کفایت می کند؟

در این مدت، تئوریسین های غربی مستقیما از طراحی پروژهای جنگ داخلی و سوریه سازی ایران پرده برداشته اند و با تمام قوا جنگی ترکیبی علیه ایران را کلید زده اند. جناب وزیر! حضرتعالی به ابعاد پیچیده‌ی این جنگ و سابقه ی تاریخی آن واقف هستید.

حال در جایگاه مسئولیت موظف هستید مقابل دست درازی عوامل دشمن که در لباس دیپلمات در خاک ایران حضور دارند بایستید. جهت دهی اغتشاشات و اقدامات خرابکارانه ی سفارت خانه های انگلیس و آلمان و دخالت مستقیم در مسائل داخلی از مواردی ست که می بایست با قاطعیت رسیدگی شود.

ضمن اینکه صرف محکومیت از تکرار این اتفاقات جلوگیری نمی کند کما اینکه سابقا هم اثبات شده است چنین برخوردهایی بازدارنده نبوده است.

لذا بسیج دانشجویی خواستار ورود فوری و با قاطعیت جنابعالی در پیگیری نقش تفرقه افکنانه ى عاملین دشمن در سفارت خانه های جاسوسی می باشد.

باشد که اقدام جدی وزارت خارجه، دست تعرض دشمنان قسم خورده ی ملت ایران به خاک و وطن مان را کوتاه کند.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا
بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر