قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

سازمان سنجش:داوطلبان کنکور نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی اقدام کنند

سازمان سنجش با صدور اطلاعیه‌ای از دانش آموزان داوطلب شرکت در کنکور خواست تا نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی بر اساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۱۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر مشروح این اطلاعیه بدین شرح است:

 پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1402 (نوبت اول) در تاریخ 1401/8/8 به اطلاع داوطلبان می رساند بنا به تصمیم شورای راهبری مصوبه کنکور در جلسه مورخ 1401/7/19و ابلاغیه شماره 1401/12352/دش مورخ 1401/08/08 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، همه داوطلبان (اعم از دانش آموزان و فارغ­ التحصیلان شاخه های نظری، فنی و حرفه ­ای و کار و دانش در تمام نظام های آموزش و پرورش) باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی بر اساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام نمایند.

 تبصره: در آزمون سراسری سال 1402 و بعد از آن، برای داوطلبانی که سابقه تحصیلی ناقص دارند و یا کلاً سابقه تحصیلی ندارند، سهم نمره کل سابقه تحصیلی به نسبت سوابق تحصیلی موجود داوطلب در گروه درخواستی اعمال می شود و نمره آزمون اختصاصی جایگزین آن نخواهد شد. ضمناً دانش آموزان پایه دوازدهم متقاضی ورود به آموزش عالی، می توانند در آزمون سراسری سال 1402 (نوبت اول) در دیماه نیز شرکت نمایند.

لازم به تاکید است در صورتی که داوطلبی در امتحاناتی که وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد سوابق پیش بینی می­کند شرکت نکرده و اقدام به ایجاد سوابق تحصیلی در دروس عمومی و اختصاصی ننماید، نمره آن دروس برایش صفر (0) لحاظ خواهد شد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور/ایسنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۶
0
0
ینی باید همه سوابق جدید داشته باشن؟! یا برای ناقص هاس ؟!
آخرین اخبار