قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟

امروز؛ تهران و ۹ استان دیگر در انتظار رگبار و رعدوبرق

برای امروز در تهران و ۹ استان دیگر کشورمان، رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 09
کد خبر: ۱۵۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با توجه به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی برای امروز سه‌شنبه 18 تیر ماه در استان‌های آذربایجان‌ غربی، آذربایجان شرقی‌، اردبیل‌، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز در استانهای مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان در ساعات بعد از ظهر، رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

 

برای فردا چهارشنبه نیز در استان‌های آذربایجان‌غربی، آذربایجان شرقی‌، اردبیل‌،گیلان، خراسان شمالی و ارتفاعات البرز در استانهای مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران‌، سمنان همچنین ارتفاعات شمال هرمزگان و جنوب کرمان، رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی شده است.

 

برای جلوگیری از مخاطرات ناشی از رویداد رعدو‌برق و صاعقه همراه با رگبار موقتی همچنین احتمال جاری شدن سیلاب موقت باید از تردد و استقرار در مناطق مرتفع و کوهپایه‌ها همچنین در کنار رودخانه‌ها خودداری شود.

 

همچنین تا اوایل وقت چهارشنبه 19 تیر به سبب وزش باد نسبتاً شدید شمالی غربی، مناطق مرکزی و شرقی خلیج فارس مواج خواهد بود و ارتفاع موج در این مدت بین 1.5 تا 2 متر در این مناطق برآورد می‌شود؛ از این رو توصیه می‌شود احتیاط لازم هنگام تردد شناورهای سبک، نیمه‌سبک و تفریحی به‌عمل آید.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار