هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد

افزایش دما در سواحل شمالی طی ۲۴ ساعت آینده

سازمان هواشناسی از افزایش دما در سواحل شمالی طی ۲۴ ساعت آینده خبرداد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۱۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 04
کد خبر: ۱۵۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان هواشناسی با توجه به تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، اعلام کرد از امروز (پنجشنبه) تا شنبه (۱۵ تیر) در غالب مناطق کشور جوی پایداری حکمفرماست و فقط در برخی دامنه‌های البرز شرقی بارش پراکنده پیش بینی می‌شود و در ساعات بعد از ظهر برای جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان رشد ابرهای همرفتی، رگبار پراکنده و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی دور از انتظار نیست.

 

اخبار اجتماعی- در این مدت برای جنوب سمنان، جنوب تهران، قم، شمال و شرق اصفهان، یزد، مرکزی و خوزستان وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

 

روزهای یکشنبه (۱۶ تیر) و دوشنبه (۱۷ تیر) برای شمال غرب و نوار ساحلی شمال کشور بارش پراکنده انتظار می‌رود. طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل، وزش باد شدید موجب خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا و دید افقی خواهد شد. همچنین طی ۲۴ ساعت‌آینده دمای هوا در نوار شمالی کشور بین ۴ تا ۶ درجه افزایش می‌یابد و روز یکشنبه (۱۶ تیر) مجدداً کاهش دما پیش بینی می‌شود. طی پنج روز آینده شرق دریای عمان و از پنجشنبه تا روز شنبه (۱۳ تا ۱۵ تیر) شمال و مرکز خلیج فارس مواج خواهد بود.

 

آسمان تهران در روز جمعه (۱۴ تیر) در روز و شب صاف، گاهی وزش باد در اواخر وقت، افزایش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۲۶ درجعه سانتی‌گراد، در روز شنبه (۱۵ تیر) آسمانی صاف تا کمی ابری با وزش باد گاهی وزش باد شدید با بیشینه و کمینه دمای ۳۷ و ۲۶ درجه سانتی‌گراد، برای روز یکشنبه (۱۶ تیر) آسمانی صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی وزش باد شدید با بیشینه و کمینه دمای ۳۷ و ۲۶ درجه سانتیگراد و برای روز دوشنبه (۱۷ تیر) آسمانی صاف گاهی وزش باد با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

مبع: مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار