هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت تکذیب ادعا‌های رسانه‌های ضدانقلاب درباره یک زندانی زن راهداری: ترافیک فوق سنگین ۱۵ کیلومتری در محور خروجی گیلان هواشناسی: هشدار وقوع سیل برای ۷ استان/ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور وقوع نادرترین رویداد گردوغبار در کشور احتمال اجرای حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد در هفته جاری پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد

تهران گرم می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز چهارشنبه (۱۸ تیر) کاهش دمای ۲ تا ۵ درجه‌ای در نقاط مختلف استان‌های ساحلی کشور از جمله گلستان، مازندران و گیلان رخ می‌دهد که با رگبار و رعد و برق و وزش باد همراه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ امین حسین نقشینه روز چهارشنبه افزود: همچنین امروز بعدازظهر و اوایل شب برای برخی مناطق استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، برخی نقاط از شمال استان‌های تهران، البرز، زنجان، قزوین و سمنان بارش پراکنده پیش‌بینی شده و در جنوب شرق ایران مانند استان‌های کرمان، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان نیز رگبار پراکنده باران رخ می‌دهد که گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید همراه خواهد بود.

 

وی اظهارداشت: این شرایط فردا به ویژه در بعدازظهر و اوایل شب برای شمال آذربایجان غربی و برخی نقاط از اردبیل، استان‌های ساحلی مانند گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و برخی نقاط کردستان، زنجان، همدان، قزوین، مرکزی، شمال سمنان، تهران، البرز، قم و اصفهان ادامه خواهد داشت و همین شرایط امروز و فردا برای نقاطی از استان‌های کرمان، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان رخ می‌دهد.

 

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: امروز و فردا دریای خزر، نواحی مرکزی و شرقی خلیج فارس مواج و متلاطم است، همچنین از امروز تا سه روز آینده شرق دریای عمان مواج و متلاطم خواهد بود.

 

بروز گرد و خاک در شرق کشور

وی گفت: در ۵ روز آینده برای شرق کشور به ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید پیش بینی شده که گاهی سبب خیزش گرد و خاک خواهد شد، همچنین در سه روز آینده مناطق مرکزی کشور شامل جنوب سمنان، تهران، البرز، قم، مرکزی، اصفهان و یزد در برخی ساعات وزش باد شدید رخ می‌دهد که گاهی منجر به بروز گرد و خاک می‌شود.

 

ماندگاری هوای گرم در کشور

کارشناس سازمان هواشناسی اظهارداشت: تا روز شنبه هفته آینده، افزایش دما همراه با ماندگاری هوای گرم را در بیشتر نقاط کشور به جز نوار ساحلی خواهیم داشت که این افزایش دما در اهواز بسیار ملموس است و دما در این شهر به ۴۹ درجه خواهد رسید.

 

افزایش دما در تهران

نقشینه افزود: بیشینه دمای امروز تهران به ۳۶ درجه بالای صفر خواهد رسید که روند افزایشی دما در پایتخت پیش‌بینی شده است به طوری که فردا به ۳۷، جمعه ۳۹ و شنبه به ۴۰ درجه می‌رسد؛ کمینه دمای امروز صبح تهران ۲۳ درجه بالای صفر بود که فردا به ۲۴ درجه خواهد رسید.

 

وی گفت: احتمال دارد امروز در شهر تهران بارش‌های پراکنده‌ای رخ دهد اما این شرایط بیشتر در ارتفاعات تهران از جمله آبعلی، دماوند و فیروزکوه خواهد بود که رگبار خواهند داشت.

 

کارشناس سازمان هواشناسی اظهار داشت: شهرکرد با دمای ۱۱ درجه بالای صفر، زنجان ۱۲ اردبیل ۱۴ و اهواز ۴۵ درجه بالای صفر، یزد ۴۳ و قم ۴۲ به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر