بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

اعلام آمادگی روسیه برای میانجیگری در روابط ایران-عربستان

معاون وزیر خارجه روسیه از آمادگی مسکو برای میانجیگری در روابط جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۱ - ۱۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 08
کد خبر: ۱۵۸۲۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل بوگدانوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز (سه‌شنبه) از آمادگی مسکو برای میانجیگری میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی خبر داد.

بنا بر گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، بوگدانوف ضمن اعلام این که تماس‌هایی با مقام‌های جمهوری اسلامی ایران و عربستان داشته گفت که مسکو آمادگی دارد تا در روابط میان ریاض و تهران برای حل تناقضات میانجیگری کند.

معاون وزیر خارجه روسیه ادامه داد که مسکو در تماس با عربستان و ایران است و از آن‌ها می‌خواهد که تمامی اختلافات خود را از طریق گفت‌وگو حل کنند.

خبرگزاری اسپوتنیک نیز در این خصوص گزارش کرد، بوگدانوف که نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور غرب آسیا و آفریقا نیز هست در پاسخ به خبرنگاران در این خصوص گفت: «ما با دوستان خود در ایران و عربستان در تماس هستیم. ما معتقدیم که تمام تناقضات و سوء تفاهم‌های موجود در میز مذاکره از طریق یک گفت‌وگوی سازنده حل شود».

بوگدانوف در حالی این پیشنهاد را مطرح کرده است که روز شنبه هفته جاری،‌ «عبد الرحمن الجمعة» نماینده دائم عربستان سعودی در سازمان ملل اذعان کرد که دست عربستان به سوی تهران دراز است تا به توافق دست پیدا کنند تا بر اساس آن، آنچه بی‌ثبات‌سازی کشورهای عربی نامیده می‌شود، متوقف شود.

به عقیده بسیاری از کارشناسان، به دنبال عدم موفقیت عربستان در دستیابی به هدف تسلط هژمونیک بر منطقه نفت‌خیز خلیج‌فارس و دریای عمان، آل سعود عامل این شکست‌ها را ایران می‌داند، لذا جنگ پنهان و آشکاری را علیه ایران به راه انداخته است. لذا ریاض وظیفه جنگ دیپلماتیک نیابتی از طرف آمریکا علیه عمق راهبردی ایران را به عهده دارد.

بی‌ثبات‌سازی کشورهای عربی در حالی از سوری نماینده سعودی مطرح شده است که این کشور از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. کما اینکه این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده ‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
0
0
آل سعود جنایتکار ارزش داشتن روابط با آنرا ندارد زیرا جز جاسوسی و بره زدن امنیت ملی کشور کاری دیگری برای خوش خدمتی به آمریکاییها و رژیم اشغالگر فلسطین نمیکند
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار