دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

پزشکی قانونی علت فوت «نسرین قادری» را اعلام کرد

پزشکی قانونی علت فوت «نسرین قادری» را اعلام کرد دادستان شهریار در رابطه با آخرین نتایج حاصل شده در پرونده فوت نسرین قادری اظهار کرد:طبق گزارش نهایی پزشکی قانونی علت فوت خانم نسرین قادری مصرف متانول (الکل غیر خوراکی) و مسمومیت ناشی از آن اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، عسگری‌پور، دادستان شهریار در رابطه با آخرین نتایج حاصل شده در پرونده فوت نسرین قادری اظهار کرد: پس از اعلام فوت این فرد به مرجع قضایی، پرونده در دادسرا تشکیل و جسد مرحومه نیز برای انجام معاینات تخصصی و آزمایش‌های علمی به پزشکی قانونی فرستاده شد.

 

وی افزود: طبق گزارش نهایی پزشکی قانونی علت فوت خانم نسرین قادری مصرف متانول (الکل غیر خوراکی) و مسمومیت ناشی از آن اعلام شده است.

 

دادستان شهریار پیش‌تر نیز اعلام کرده بود که پس از معاینه جسد خانم قادری، هیچ گونه آثار ضرب و جرح مبنی بر شکستگی، در رفتگی، سیاه شدگی یا کبودی بر روی بدن متوفیه رویت نشده و تشخیص اولیه پزشکی قانونی مسمومیت این فرد بوده است.

 

گفتنی است نسرین قادری، یکی از افرادی است که نام وی طی چند روز گذشته به عنوان یکی از کشته شدگان حوادث اخیر مطرح شده است. رسانه‌های ضد انقلاب، در خبرهای خود به صورت پرحجم مدعی شده‌اند که این فرد به علت ضربات باتوم در تجمعات شهر شهریار کشته شده است.

 

این ادعای رسانه‌های ضد انقلاب در حالی مطرح شده که خانواده نسرین قادری بلافاصله، خبر دروغ کشته شدن دخترشان را تکذیب کردند.

 

بر اساس این گزارش، خانم قادری در منزل شخصی خود فوت کرده و حالا مشخص گردیده علت این اتفاق، مسمومیت شدید ناشی از مصرف الکل غیرخوراکی بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار