جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

سردار پاکپور: تجزیه‌طلبی در سیستان‌ و بلوچستان موضوعیت ندارد

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: فضای مجازی بیانگر واقعیت سیستان و بلوچستان نیست، بزرگان و ریش سفیدان باید مراقبت کنند که جوانان و نوجوانان در دام فضای مجازی و فریبکاری های آنان قرار نگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمد پاکپور در جمع علما و ریش سفیدان شیعه و سنی در سیستان و بلوچستان اظهار کرد: تجزیه طلبی در سیستان و بلوچستان اصلا موضوعیت ندارد، بلوچ خاک را مادر خود می داند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: جمهوری اسلامی همان نظامی است که همه دنیا اراده کردند که دولت سوریه سقوط کند اما با اراده ایران این اتفاق نیفتاد.

 

وی ادامه داد: مخاطب ما برای تامین امنیت منطقه بسیجیان بومی و سران طوایف هستند، سران طوایف می توانند عامل وحدت در سیستان و بلوچستان باشند.

 

این مسؤول بیان کرد: راه ایجاد آرامش در استان حضور مسولانه و وحدت بخش علما و روحانیون شیعه و سنی در منطقه است، توسعه بر پایه امنیت ایجاد میشود، دشمنان میخواهند با ایجاد نا امنی در استان مانع پیشرفت و توسعه شوند.

 

سردار پاکپور گفت: ما دوست نداریم خون از دماغ یک بیگناه بریزد چون همه مردم عائله جمهوری اسلامی ایران هستند، اما با برهم زنندگان امنیت مردم برخورد خواهیم کرد.

 

وی اضافه کرد: بزرگان استان نباید اجازه مخدوش شدن چهره استان را بدهند، دشمنان از هیچ جنایتی برای برهم زدن امنیت استان دریغ ندارند و از هر اقدامی برای ایجاد هرج و مرج درون استان استفاده می کنند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: فضای مجازی بیانگر واقعیت استان نیست، واقعیت استان بسیار متفاوت است از آنچه که فضای مجازی برای جوانان و نوجوانان تصویر سازی می کنند.

 

وی تاکید کرد: بزرگان و ریش سفیدان باید مراقبت کنند که جوانان و نوجوانان در دام فضای مجازی و فریبکاری های آنان قرار نگیرند.

 

سردار پاکپور گفت: دشمن هر اقدامی را که بتواند برای ایجاد هرج و مرج در سیستان و بلوچستان انجام میدهد لذا هوشیاری بیش از پیش همه علما و بزرگان و مردم ضروری است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار