نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان پلیس فتا: سرشماره پیامک مرتبط با ترامپ هک شده بود زمان ثبت نام آزمون سردفتری چه زمانی است؟ + شرایط و نحوه ثبت نام اینترنتی بارش در ۱۶ استان ادامه دارد؛ تهران هم بارانی می‌شود توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها

ساخت ۲۰۰ هزار خوابگاه متاهلی در ۴ سال آینده

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در طول 4 سال آینده در مجموعه دانشگاه‌های کشور حدود 200 هزار خوابگاه متاهلی ساخته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 10
کد خبر: ۱۵۸۵۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در مصاحبه با شبکه خبر درباره عملکرد دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون جوانی جمعیت و تمهیدات دیده شده برای دانشجویان متاهل گفت: با توجه به افزوده شدن مقطع تحصیلات تکمیلی به دانشگاه‌ها از دهه 80 به بعد، ورود دانشجویان به دانشگاه‌ها افزایش یافت اما با آغاز این روند متاسفانه اقداماتی در خصوص افزایش و بهبود شرایط خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های کشور رخ نداد.

 

معاون وزیر علوم ادامه داد: در سال 1400، حدود یک هزار و 269 خوابگاه متاهلی در دانشگاه‌های سراسر کشور وجود داشت در حالی که میزان تقاضا حدود 87 هزار نفر است.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: از سال گذشته در وزارت علوم با توجه به رویکرد دولت سیزدهم این موضوع را مورد توجه قرار گرفته است ، به همین منظور تعداد خوابگاه‌های متاهلی در حال حاضر به یک هزارو 500 خوابگاه رسیده است.

 

* ورود بیش از 50 دانشگاه به موضوع ساخت خوابگاه‌های متاهلی
وی تصریح کرد: در سال جاری بیش از 50 دانشگاه به موضوع خوابگاه‌های متاهلی ورود پیدا کرده‌اند که بر اساس آن، در دانشگاه ها حدود 900 واحد تغییر کاربری داده اند و 2500 واحد نیز به ایجاد خوابگاه‌های متاهلی اقدام کرده‌اند.

 

داداش‌پور افزود: با توجه به اقدامات انجام شده و پیش رو، انتظار این است که در سال آینده حدود 5000 واحد، خوابگاه متاهلی وجود داشته باشد، اما با توجه به افزایش دانشجویان و تقاضای پیش رو این عدد بسیار پایین است.

 

معاون وزیر علوم با بیان اینکه در خصوص افزایش خوابگاه‌های متاهلی دو مانع وجود دارد، گفت: در قانون جوانی جمعیت ذکر شده است که اگر ساخت و سازی انجام می‌شود دولت باید بخشی از منابع مالی آن را تامین کند و از طرفی لازم است بانک‌ها تمهیداتی را برای ساخت این نوع خوابگاه ها اعتبار لازم را به دانشگاه‌ها ارائه دهند.

 

داداش‌پور ادامه داد: همچنین در قانون مربوطه دو بند اضافه شده است که به موجب آن به دانشگاه‌ها اجازه داده شده است تا 10 درصد از درآمدهای اختصاصی دانشگاه و ده درصد از طرح‌های عمرانی خود را به مسئله خوابگاه‌های متاهلی اختصاص دهند.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه مشکلی که وجود دارد این است که متاسفانه دانشگاه‌ها درآمد اختصاصی قابل توجهی که از طریق آن بتوانند به خوابگاه‌های متاهلی اختصاص دهند ندارند، اظهار کرد: به همین منظور حدود یک ماه پیش وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری و وزیر راه و شهرسازی تفاهم نامه‌ای را به امضا رساندند که به موجب آن قرار شد در طول 4 سال آینده در مجموعه دانشگاه‌های کشور حدود 200 هزار خوابگاه متاهلی ساخته شود.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اقدامات صورت گرفته امیدوارم در سال‌های آینده تعداد خوابگاه‌های متاهلی به اندازه ای برسد که پاسخگوی تقاضای دانشجویان متاهل باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار