تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

زاکانی: انتشار لیست ساختمان‌های غیرایمن کار اشتباهی است

شهردار تهران گفت:لیست اعلام کردن کار اشتباهی است و اگر لیست را بدهیم از فردا کسی در شهر نمی‌ماند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه مراسم دوازدهمین شنبه امید و افتخار و در آئین و بهره برداری از دستاورد‌های سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درباره انقضای تاریخ مواد غذایی موجود در سوله‌های مدیریت بحران گفت: در سوله‌های مدیریت بحران مواد غذایی نگهداری نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: در این سوله‌ها اره، تیشه، موتور برق، و بیل و چادر و مواد امداد اولیه هست چیز دیگری وجود ندارد.

 

شهردار تهران در پاسخ به این پرسش که از گذشته برخی از سوله‌های مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش قرار گرفته بود گفت: سوله می‌تواند در روز در اختیار مردم باشد یک بخش سوله است و یک بخش تجهیزات است و این سوله‌ها متعلق به زمان بحران است و پایداری دارد.

 

زاکانی گفت: درحال حاضر از سوله‌های بحران بصورت چند وجهی در مواقع غیر بحران استفاده می‌شود، اما مدیریت تمام سوله‌ها با سازمان پیشگیری از بحران شهرداری تهران است.

 

شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تعدادی از املاک متعلق به شهرداری تهران از گذشته در اختیار افراد حقیقی و همچنین موسسات قرار داشته است گفت: تعدادی از املاک در دست افراد بوده است و تعدادی جز تبصره ۶ محسوب می‌شوند که درحال حاضر بیش از ۳۰ ملکی که در دست افراد قرار داشته است را تخلیه کرده‌ایم و املاک تبصره ۶ نیز درحال لیست شدن هستند و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ارائه خواهند شد.

 

وی در پاسخ به سوالی، مبنی بر چرایی عدم انتشار لیست ساختمان‌های ناایمن تهران بیان کرد: لیست اعلام کردن کار اشتباهی است و اگر لیست را بدهیم از فردا کسی در شهر نمی‌ماند مهم این است که این ساختمان‌ها ایمن شوند و در گذشته به همه چیز بصورت تک بعدی نگاه میشد و مشکل این ساختمان‌های ناایمن از لحاظ آتش نشانی است، اما همه چیز ایمنی آتش نشانی نیست.

 

زاکانی ادامه داد: ۲۹ گروه از ۹ دستگاه دست ب دست هم داده‌اند تا ساختمان‌های بالای ۶ طبقه دارای شناسنامه شوند و از ساختمان‌های بلند کار را شروع میکنیم و به ساختمان‌های کم طبقه‌تر خواهیم رسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار