جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

زاکانی: انتشار لیست ساختمان‌های غیرایمن کار اشتباهی است

شهردار تهران گفت:لیست اعلام کردن کار اشتباهی است و اگر لیست را بدهیم از فردا کسی در شهر نمی‌ماند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه مراسم دوازدهمین شنبه امید و افتخار و در آئین و بهره برداری از دستاورد‌های سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درباره انقضای تاریخ مواد غذایی موجود در سوله‌های مدیریت بحران گفت: در سوله‌های مدیریت بحران مواد غذایی نگهداری نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: در این سوله‌ها اره، تیشه، موتور برق، و بیل و چادر و مواد امداد اولیه هست چیز دیگری وجود ندارد.

 

شهردار تهران در پاسخ به این پرسش که از گذشته برخی از سوله‌های مدیریت بحران در اختیار سازمان ورزش قرار گرفته بود گفت: سوله می‌تواند در روز در اختیار مردم باشد یک بخش سوله است و یک بخش تجهیزات است و این سوله‌ها متعلق به زمان بحران است و پایداری دارد.

 

زاکانی گفت: درحال حاضر از سوله‌های بحران بصورت چند وجهی در مواقع غیر بحران استفاده می‌شود، اما مدیریت تمام سوله‌ها با سازمان پیشگیری از بحران شهرداری تهران است.

 

شهردار تهران در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تعدادی از املاک متعلق به شهرداری تهران از گذشته در اختیار افراد حقیقی و همچنین موسسات قرار داشته است گفت: تعدادی از املاک در دست افراد بوده است و تعدادی جز تبصره ۶ محسوب می‌شوند که درحال حاضر بیش از ۳۰ ملکی که در دست افراد قرار داشته است را تخلیه کرده‌ایم و املاک تبصره ۶ نیز درحال لیست شدن هستند و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران ارائه خواهند شد.

 

وی در پاسخ به سوالی، مبنی بر چرایی عدم انتشار لیست ساختمان‌های ناایمن تهران بیان کرد: لیست اعلام کردن کار اشتباهی است و اگر لیست را بدهیم از فردا کسی در شهر نمی‌ماند مهم این است که این ساختمان‌ها ایمن شوند و در گذشته به همه چیز بصورت تک بعدی نگاه میشد و مشکل این ساختمان‌های ناایمن از لحاظ آتش نشانی است، اما همه چیز ایمنی آتش نشانی نیست.

 

زاکانی ادامه داد: ۲۹ گروه از ۹ دستگاه دست ب دست هم داده‌اند تا ساختمان‌های بالای ۶ طبقه دارای شناسنامه شوند و از ساختمان‌های بلند کار را شروع میکنیم و به ساختمان‌های کم طبقه‌تر خواهیم رسید./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار