پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

آخرین اخبار از بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت

آخرین اخبار از بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت طرح ساماندهی کارکنان دولت در روزهای یکشنبه یا سه‌شنبه در صحن علنی بررسی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ولی اسماعیلی نایب اول رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درخصوص آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت، گفت: طرح ساماندهی بعد از اینکه به صحن علنی مجلس آمد، با تصویب کلیات آن توسط نمایندگان مجلس و براساس تشخیص رئیس مجلس دو شوری شد و به کمیسیون بازگشت.

وی ادامه داد: در زمان بررسی جزئیات این طرح ما جلسات مختلفی را برگزار کردیم و پیشنهاداتی که نمایندگان در صحن مطرح کرده بودند را جمع‌آوری کرده و به دقت بررسی کردیم. در پایان این جلسات حدودا یک ماه قبل بود که طی یک جلسه ۳-۴ ساعته جمع‌بندی نهایی را انجام داده و رأی گرفتیم و برای هیات رئیسه بارگزاری کردیم.

نماینده مردم گرمی و دشت مغان در مجلس افزود: بعد از بارگزاری طرح برای نوبت بررسی در صحن تا ۵ آبان مهلت دریافت پیشنهادات نمایندگان بود که این زمان هم به اتمام رسید و الان در نوبت دستورکار صحن علنی قرار داد.

عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل از درخواست اولویت نمایندگان برای این طرح خبر داد و گفت: فارغ از این بحث هفته گذشته نامه‌ای را براساس ماده ۱۱۰ آیین نامه داخلی تهیه کردیم و طی آن درخواست در اولویت قرار گرفتن این طرح را داشتیم که با امضاء ۱۶۰ نفر از نمایندگان تقدیم هیات رئیسه محترم شد و پیگیر هستیم که با توجه به آیین‌نامه این طرح باید در اولین جلسه صحن در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: لذا در اولین جلسه هفته جاری که خواهیم داشت پیگیر اجرایی شدن آیین‌نامه داخلی خواهیم شد، براساس آیین‌نامه اگر درخواستی با بیش از ۵۰ امضاء برای اولویت مطرح شود، باید در دستورکار قرار گیرد که در این رابطه امضای همکاران به ۱۶۰ امضاء رسیده است.

اسماعیلی در خصوص روز قطعی بررسی این طرح در صحن، عنوان کرد: صبح یکشنبه پیگیری برای این درخواست خواهیم داشت که ان‌شاءالله یا یکشنبه یا سه‌شنبه احتمالا این طرح در دستورکار خواهد بود. در مجموع امیدواریم که این طرح در هفته جاری در دستورکار قرار گیرد./شناسنامه قانون

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
احمدروشنی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۱
0
0
اندکی صبر سحر نزدیک است
پرطرفدارترین اخبار