سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آخرین وضعیت آلودگی هوای کلانشهرها

براساس اطلاعات سازمان حفاظت محیط زیست در بین هشت کلانشهر کشور امروز(۲۱ آبان‌ماه) شیرازی‌ها و تبریزی‌ها هوای پاک تنفس کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 12
کد خبر: ۱۵۸۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست درباره کیفیت هوای هشت کلانشهر کشور، امروز (۲۱ آبان ماه )آلاینده شاخص هوای اهواز ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون با میانگین ۹۵ و در وضعیت قابل قبول قرار گرفت.

پس از آن مردم در دو کلانشهر کرج و مشهد هوای قابل قبول را با رسیدن به عدد ، ۷۳، ۵۵ تجربه کرده‌اند. آلاینده شاخص این هوای مطلوب ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بوده است.

اهالی شهر شیراز و تبریز هوای پاک را با رسیدن به عدد ۴۱ و ۳۸ تنفس کرده‌اند. آلاینده شاخص در شهر شیراز دی‌اکسید نیتروژن و در شهر تبریز ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون بوده است.

در حالی که بر اساس اطلاعات مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست میانگین کیفیت هوای تهران ۸۱ و در شرایط قابل قبول بود که بر اساس اطلاعات شرکت کنترل کیفیت هوای تهران میانگین کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۲۹ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا "پاک"، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا "قابل قبول(سالم) یا متوسط"، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا "ناسالم برای گروه‌های حساس"، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا "ناسالم برای همه گروه‌ها"، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا "بسیار ناسالم" و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا "خطرناک" است./ایسنا

ارسال نظر