پزشکیان در گفت‌و‌گو با مکرون: آمریکا و اروپا باید با اثبات صداقت خود اعتماد ایران را جلب کنند کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس

سردار فدوی: قدرت ما توقف ناپذیر است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست یابی به فناوری‌های نوین در دریا را یکی از مولفه‌های قدرت امروز کشور قلمداد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دریادار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در جمع دانشجویان دانشگاه امام خامنه‌ای نیروی دریایی سپاه خطاب به دانشجویان این دانشگاه با اشاره به اینکه شما آینده سازان قدرت دفاعی ما در دریاها هستید، گفت: همه بدانند پاسداران دریادل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به هیچ بیگانه ای اجازه دخالت و تجاوز به کشور را نخواهند داد.

 

وی با بیان اینکه ایستادگی و حمایت ملت از کلام حق موجب حذف توطئه های دشمن می شود، خاطرنشان کرد: پیشرفت و امنیت جامعه در گرو یک جهاد کبیر است.

 

سردار فدوی با اشاره به اینکه پیش از این سازه های قدرت ما را دیگران می ساختند، اظهار داشت: این یعنی پایه های قدرت ما در اختیار دیگران بود، اما به حول و قوه الهی، الآن به این قدرت و فناوری دست یافته ایم و دشمنان از آن در هراسند.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: برای مستقل بودن نیاز داریم در علم، فناوری، تولید قدرت، اقتصاد و در فرهنگ که نشانه های اصلی هویت یک جامعه است استقلال کامل داشته باشیم.

سردار فدوی با تأکید بر اینکه هیچ کس جز ملت ایران نباید برای سرنوشت خود تصمیم بگیرد، بیان داشت: این پیام ما است اگر کسی بخواهد برای سرنوشت ما تصمیم بگیرد با جدیت با آنان مقابله خواهیم کرد.

 

وی افزود: قدرت ما توقف ناپذیر است و این پیام را باید همه بدانند ما به هیچ بیگانه ای اجازه دخالت در امور کشور را نخواهیم داد.

 

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپس با اشاره به اینکه ما امروز به فضل الهی سیطره دریایی خود را حفظ کردیم و پهنه دریایی خود را گسترش دادیم، گفت: امروز فناوری های نوین دریایی را در سطح مناسبی در اختیار قرار داریم که این خود یک قدرت به حساب می آید.

در بخش ابتدایی از این مراسم سردار عبدالرضا دبستانی، فرمانده دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خامنه‌ای(مدظله العالی) ضمن ارائه گزارش عملکرد فعالیت دانشجویان و اساتید، اظهار داشت: ماموریت نیروی دریایی سپاه تربیت پاسداران پر تلاش در تراز جمهوری اسلامی است.

گفتنی است؛ سردار فدوی در این بازدید از موقعیت ها و تجهیزات دانشگاه علوم و فنون دریایی امام خامنه ای(مدظله العالی) نیروی دریایی سپاه نیز سرکشی کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار