ماجرای ناپدید شدن مجسمه‌های حوض پارک دانشجو هواپیمای پرواز تهران -ایلام به مهرآباد برگشت هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود قوه قضائیه: تغییری در وضعیت بابک زنجانی رخ نداده/ فرصت «اقدامات جبرانی» به او داده شده رییس شورای عالی استان‌ها: سکونت در حاشیه کلانشهر‌ها رو به افزایش است اژه‌ای: در مواردی که ضروری نیست برای متهم قرار بازداشت صادر نکنید + فیلم اطلاعیه مهم سازمان نظام وظیفه تهران در سال ۱۴۰۲ چهارمین کلانشهر آلوده کشور شد ورود سامانه بارشی به برخی مناطق / این استان‌ها فردا منتظر بارش باشند جزئیات واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته انسداد ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت به مدت ۲ هفته پیوند کلیه از خوک وارد مرحله کارآزمایی بالینی شد پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به دغدغه داوطلبان درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ وزارت بهداشت تمدید شد ۴۷۵ سال حبس تاوان سگ‌آزاری

برخورد قاطعانه قضات دادگاه‌های انقلاب با مخلان امنیت

رئیس دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اشاره به آشوب‌های اخیر در کشور گفت: قضات دادگاه انقلاب آمادگی دارند تا قاطعانه در چارچوب قانون با مخلان امنیت مانند گذشته برخورد داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 13
کد خبر: ۱۵۸۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ صبح امروز «یکشنبه ۲۲ آبان» نشست قضائی حجت‌الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه قضائیه با قضات دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران، برگزار شد.

 

در این نشست علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران، سید محمد تقوی رئیس دادگاه انقلاب اسلامی تهران و قضات دادسرا و دادگاه انقلاب اسلامی تهران حضور داشتند.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین مصدق گفت: قضات دادسرا و دادگاه‌های انقلاب در خط مقدم حفظ نظم و امنیت و صیانت از ارکان نظام خدمت می‌کنند و به صورت شبانه روزی در حال ایثار و مجاهدت هستند.

 

وی با اشاره به تشکیل قرارگاه عملیاتی اجرای فرامین مقام معظم رهبری در قوه قضائیه گفت: سخنان هفتم تیر امسال رهبر معظم انقلاب کاملاً کارشناسی شده و تخصصی بود و برای تحقق فرامین و سیاست‌های رهبر انقلاب، قرارگاه عملیاتی در قوه قضائیه با حضور مسئولان ارشد قضائی تشکیل شد و جلسات این قرارگاه هر هفته برگزار می‌شود.

 

معاون اول قوه قضائیه بیان کرد: برنامه‌ای را از ابتدای سال جاری آغاز کردیم به عنوان مثال در دو استان به صورت نمونه اقداماتی اجرا شد که آیا شاخصی غیر از آمار برای ارزیابی عملکرد قضائی در آن دو استان وجود دارد یا خیر؟ که طبق گزارش‌های دریافتی به نتایج مطلوبی رسیدیم.

 

وی افزود: براساس معیار جدید بر مبنای کار و عملکرد افراد اقدامات قضائی در استان‌ها ارزیابی می‌شود نه بر اساس زمان حضور افراد در محل کار و نه صرف ارائه آمار.

 

در این دیدار تعدادی از قضات دادسرا و دادگاه‌های انقلاب اسلامی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و معاون اول قوه قضائیه اعلام کرد تمام مطالبات و خواسته‌های مطروحه قضات بررسی خواهد شد.

 

سید محمد تقوی، رئیس دادگاه انقلاب اسلامی تهران با اشاره به آشوب‌های اخیر در کشور گفت: قضات شریف دادگاه انقلاب آمادگی دارند تا قاطعانه در چارچوب قانون با مخلان امنیت مانند گذشته برخورد داشته باشند.

 

پس از اتمام این نشست معاون اول قوه قضائیه با حضور در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب از نزدیک در جریان اقدامات این شعبه قرار گرفت.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین مصدق در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب با اشاره به حجم پرونده‌های موجود در شعبه گفت: هر کدام از این پرونده‌ها مربوط به یک موضوع است؛ این تنها وضعیت یک شعبه از دادگاه انقلاب تهران است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار