جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند

احتمال توقف ۶ ماهه جنگ اوکراین

احتمال توقف ۶ ماهه جنگ اوکراین یک مقام آمریکایی از احتمال وققه ۶ ماهه در جنگ اوکراین به دلیل شرایط بد آب و هوایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ یک منبع آمریکایی گفت وقفه موسوم به وقفه زمستانی در جنگ اوکراین ممکن است تا ۶ ماه به طول انجامد.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، یک نشریه آمریکایی به نقل از منابعی در دولت بایدن که نامشان ذکر نشده نوشت خصومت‌های مرتبط با درگیری در اوکراین ممکن است به دلیل بدی آب و هوا تا سال آینده متوقف شود. این منابع با اشاره به عملیات نظامی ویژه روسیه، مدعی شدند وقفه زمستانی می‌تواند تا شش ماه ادامه یابد. برف و باران موجب کندی حرکت نیرو‌های روسیه و اوکراین خواهد شد.

 

این منابع همچنین بر اهمیت استفاده از وقفه زمستانی برای استقرار نیرو‌های هر دو طرف جهت بازسازی و تامین تسلیحات دفاعی و تهاجمی کی یف تاکید کردند.

 

این درحالی است که معاون وزیر دفاع آمریکا هم به خبرنگاران گفت با توجه به بدی آب و هوا شاهد هستیم روند کار کمی در اوکراین کند شده است.

 

پیش از این اظهارات، پنتاگون از کمک نظامی بیشتری به ارزش حدود ۴۰۰ میلیون دلار به کی یف خبر داد. این کمک شامل چهار سامانه دفاع هوایی کوتاه برد متحرک است که قادر به شلیک موشک‌های استینگر و همچنین مقادیر زیادی مهمات است.

 

مسکو بار‌ها هشدار داده است که واشنگتن و متحدانش با تسلیحاتی که به کی یف می‌دهند درگیری در اوکراین را تشدید می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار