شمخانی: وزیر خارجه ایران با اختیارات کامل برای مذاکره غیرمستقیم با آمریکا راهی عمان است بقائی: گفت‌و‌گو‌های شنبه، آزمونی برای سنجش نیت و جدیت آمریکا است در پی سقوط یک فروند بالگرد در رودخانه هادسون منهتن هر ۶ سرنشین آن کشته شدند ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم

ایرلند: باید منتظر مدارک اثبات‌کننده کمک پهپادی ایران به روسیه بمانیم

وزیر خارجه ایرلند با اشاره به احتمال اقدام اتحادیه اروپا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین، گفت ولی فعلا باید منتظر مدارک اثبات‌کننده ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 14
کد خبر: ۱۵۹۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سایمون کاونی» وزیر خارجه جمهوری ایرلند امروز (دوشنبه) گفت که برای اقدام علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین باید منتظر مدارک کافی باشند.

 

کاونی در گفت‌وگوی کوتاهی با خبرنگاران پیش از ورود به نشست شورای وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل، توضیح داد: «بخش اعظمی از این نشست هنوز هم به تجاوز روسیه به اوکراین اختصاص دارد. شاهد تداوم همبستگی [کشورهای اروپایی] با اوکراین و مردم آن خواهیم بود».

 

به نوشته سرویس اطلاعات رسانی خارجی اتحادیه اروپا، وی در ادامه اظهار داشت: «به فشار و اعمال هزینه بر روسیه به‌دلیل تداوم تجاوز نظامی در اوکراین ادامه می‌دهیم... خود را ملزم می‌دانیم که روسیه را پاسخگوی اعمالش [در اوکراین] کنیم».

 

وزیر خارجه ایرلند در پاسخ به سوالی درباره ادعاها حول استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ با اوکراین نیز گفت:‌ «قطعا اگر ایران در حال ارسال موشک و پهپاد به روسیه باشد که غیرنظامیان در اوکراین را هدف می‌گیرند، اتحادیه اروپا باید واکنشی نشان بدهد».

 

کاونی اما تاکید کرد: «من نگران شنیدن چیزی هستم که [جوزپ بورل] امروز می‌خواهد در این‌باره بگوید... اما صبر کنید تا شواهد و مدارکی را که احتمالا امروز ارائه شود، ببینیم».

 

نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا امروز در بروکسل برگزار خواهد شد. افزایش تحریم‌ها علیه ایران، بحران و مسائل حوزه بالکان دستور اصلی نشست امروز است.

 

پیش از این نیز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مدعی شده بود: «شواهد روشنی وجود دارد که نشان می‌دهد این کشور به روسیه پهپاد ارسال کرده است»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار