سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

ماکرون تهران را به ناامنی در منطقه متهم کرد

رئیس جمهور فرانسه روز چهارشنبه به دفاع از آشوبگران پرداخت و ایران را گروگان گیر خواند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر از «خبرگزاری فرانسه»، «امانوئل ماکرون» روز چهارشنبه مدعی تجاوز فزاینده ایران به فرانسه از طریق گروگانگیری شد و آن‌را غیر قابل قبول دانست. ماکرون بدون اشاره به مداخلات پاریس در امور داخلی ایران از تهران خواست تا با آرامش به همکاری بازگردد.

رئیس جمهور فرانسه پا را فراتر گذاشته و با حمایت از گروهک‌های تجزیه طلب در خاک عراق، از ایران خواست به ثبات منطقه احترام بگذارد. وی مجددا از آشوبگران حمایت کرد، آن‌ها را جمعی انقلابی ‌شجاع خواند و ستایش کرد.

ماکرون اخیرا در مصاحبه‌ای با شبکه «الحدث» (سعودی) با ادعای اینکه تهدیدهای ایران فراتر از محدوده غرب آسیا گسترش پیدا کرده، گفته بود که باید شیوه مقابله با تهدیدهای ایران در جهان را تغییر دهند.

وزیر خارجه فرانسه نیز در روزهای گذشته گفته بود که دو فرانسوی دیگر در ایران بازداشت شدند. «کاترین کولونا» وزیر خارجه فرانسه روز شنبه گفت که دو شهروند فرانسوی دیگر در ایران بازداشت شده‌اند. وی گفت: «ما نگران دو هموطن دیگر هستیم و آخرین بررسی‌ها نشان می‌دهد که آنها نیز بازداشت شده‌اند»  .

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران چندی قبل از مواضع و اقدامات غیرسازنده برخی کشورهای غربی در قبال اغتشاشات و حوادث تروریستی اخیر در ایران انتقاد کرد و گفت، برخی مقامات اروپایی به اهداف حزبی بیش از منافع ملی کشورشان توجه دارند.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه ایران همواره از تعامل با اروپا استقبال می‌کند، یادآور شد: « سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس از سال ۲۰۱۵ قادر نبودند توافق هسته‌ای که یک تعهد بین‌المللی بود را پس از اعمال تحریم‌ها از سوی دولت ترامپ عملیاتی کنند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر