سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

توافق تهران و آتن برای بازگشت نفتکش‌های یونانی

توافق تهران و آتن برای بازگشت نفتکش‌های یونانی منابع آگاه به رویترز گفتند که یونان با ایران برای رهایی کشتی های نفتکش با پرچم آتن در خلیج فارس به توافق رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر  موسسات ردگیری مسیر شناورها، کشتی های "دلتا پوزیدون" و "ام تی پرودنت واریور" را در مسیر بیرون رفتن از آب های ساحلی ایران، ردگیری کرده اند.

نیروهای ایران در ماه مه در واکنش به توقیف نفت یک کشتی با پرچم ایران توسط ایالات متحده در یونان، از حرکت این شناورها جلوگیری کرده بودند.

خبرگزاری رویترز ۲۴ امرداد به نقل از منابع آگاه گزارش داد که نفتکش دارای پرچم ایران، پس از پایان بارگیری دوباره محموله نفتی که آمریکا پیشتر توقیف کرده بود، آماده خروج از آب های یونان و حرکت به سوی ایران است.

به گزارش ایرنا؛ یک منبع به رویترز گفت که عملیات بارگیری دوباره این محموله نفت به پایان رسیده و منبع دیگری نیز عنوان کرد که بارگیری دوباره روز گذشته (یکشنبه) تکمیل شده است.

نفتکش لانا که با اشکال فنی در موتور به مدت ۲ ماه در جزیره "اویا" در توقیف یونان قرار داشت، در پی صدور حکم رهایی با یدک کش به پیرائوس انتقال داده شده و از اواخر ژوئیه در آن جا لنگر انداخته است.

سفارت ایران در یونان اخیرا در توئیتی خبر داده بود: عملیات انتقال نفت مسروقه ایران به کشتی لانا (حامل نفت ایران)، در آب های یونان در حال اجراست و کشتی به زودی همراه محموله کامل نفت، عازم کشورمان خواهد شد. به یاری خداوند بزرگ، در پیگیری و تامین منافع ملی کشورمان، لحظه ای تردید به خود راه نخواهیم داد.

خبرگزاری رویترز نیز به نقل از یک منبع آگاه پیشتر پیش بینی کرد که این عملیات ظرف چند روز انجام شود.

رسانه های یونانی اوایل مرداد خبر داده بودند که دیوان عالی این کشور رای به بازگشت محموله مسروقه کشتی لانا داده است.

پس از درخواست تجدیدنظر یک شرکت ایرانی، هیئت قضایی یونان حکم اولیه دادگاه را که اجازه مصادره محموله به نفع آمریکا را می داد، لغو کرد که راه را برای بازیابی محموله ای که به نفتکش آمریکایی "آیس انرژی" منتقل شده بود، باز کرد.

یونان ۲۶ فروردین ماه سال جاری نفتکش لانا حامل نفت ایران را که مطابق قوانین تعریف‌شده دریانوردی با پرچم کشورمان حرکت می‌کرد، در آب‌های ساحلی خود توقیف کرد و محموله آن را برای انتقال به آمریکا، به یک نفتکش در اجاره این کشور تحویل داد.

در پی این اقدام، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، کاردار یونان در تهران را احضار و با ابلاغ مراتب اعتراض شدید کشورمان هشدار داد علیه آتن «اقدامات تنبیهی» انجام خواهد شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار