جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

واکنش روسیه به بیانیه ضدایرانی آمریکا در شورای حکام آژانس اتمی

واکنش روسیه به بیانیه ضدایرانی آمریکا در شورای حکام آژانس اتمی نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در صفحه شخصی خود در توییتر در واکنش به بیانیه آمریکا عنوان کرد که سیاست فشار حداکثری آمریکا دلیل اصلی افزایش میزان غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 16
کد خبر: ۱۵۹۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین روز چهارشنبه در واکنش به آن بخش از بیانیه آمریکا که عنوان کرده بود «غنای ۶۰ درصدی اورانیوم توسط ایران هیچ دلیل معتبر صلح آمیزی ندارد» در توییتی نوشت: بیایید فراموش نکنیم که سیاست فشار حداکثری آمریکا علیه ایران نیز هیچ دلیل صلح‌آمیز معتبری ندارد. این دلیل اصلی است که باعث شد ایران غنای شصت درصدی اورانیوم را آغاز کند.
وی هم‌چنین در توییت دیگری در واکنش به آن بخش از بیانیه آمریکا که می‌گفت «ایران باید به تمامی فعالیت‌های دردسرساز و اقداماتی مغایر رفتار سایر کشورهای سرتاسر جهان است پایان دهد» نوشت: برای اینکه چنین اتفاقی رخ دهد ما باید مذاکرات وین بر سر احیای برجام را نهایی کنیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار