دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

نگرانی تل‌آویو از انتقال حماس از راهبرد تونل‌ها به پهپادها و موشک‌ها

تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد حماس توسعه تونل‌ها در مرز غزه را کنار گذاشته و در حال حاضر بر روی ارتقای موشک‌ها و پهپادهای خود متمرکز شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۹ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 10
کد خبر: ۱۵۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هفته جاری مدعی شد، یک تونل را در مرز نوار غزه کشف کرده است؛ تونل مذکور از اراضی اشغالی 1958 عبور کرده و به شورای منطقه‌ای-صهیونیستی «اشکلون» در مجاورت غزه رسیده بوده است.

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی در همین راستا اعلام کرد، تونلی که شب گذشته در مرزهای غزه کشف شده همان تونلی است که از آن برای اسارت گرفتن «گلعاد شالیت» استفاده شد.

 

در ادامه این گزارش آمده: به نظر می‌رسد حماس از توسعه پروژه تونل‌ها منصرف شده و دریافته این سلاح راهبردی‌اش، کاربرد کمتری دارد. حماس برای مرحله آینده آماده می‌شود مرحله‌ای که شامل ساخت موشک‌های پیشرفته و با دقت بالاست که به مناطق دوردست می‌رسد و سامانه گنبد آهنین را به چالش می‌کشد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: حماس همچنان برای ایجاد نوعی نیروی هوایی (پهپادها) تلاش می کند تا توانایی‌های اطلاعاتی و هجومی خود را تقویت کند. با این وجود اگر همچنان تونل‌ها وجود داشته باشند حماس در استفاده از آنها مردد نخواهد شد.

بر اساس گزارش کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی، تونلی که دیروز کشف شد هیجدهمین تونلی است که از سال 2014 در مرز نوار غزه با فلسطین اشغالی کشف شده است.

رژیم صهیونیستی هفته جاری از ساقط کردن پهپادی در یکی از شهرک‌های مجاور غزه نیز خبر داد

سال گذشته (1397) نیز ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که یک تونل متعلق به حماس را در مرز نوار غزه با فلسطین اشغالی کشف و تخریب کرده است.

پس از جنگ 2014 علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی ساخت دیوار در زیر زمین (در مرز غزه) را آغاز کرد تا مقاومت نتواند با حفر تونل به فلسطین اشغالی نفوذ کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار